Σπόροι ποικιλίας White Widow Feminised

€4.50
Σχόλια για το προϊόν

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Indica / Sativa

THC:

21%

Ανθοφορίας:

8-9 εβδομάδες

Γενετική:

Indica / Sativa genetics

Παραγωγικότητα:

300-400 г\м2

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο
Γενικά χαρακτηριστικά

Feminized σπόρους κάνναβης White Widow ποικιλίες βλαστήσουν εκπληκτική θηλυκό θάμνους, το οποίο καλύπτεται πυκνά με σκούρο πράσινο φύλλωμα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή από πολλές απόψεις, καθώς παρέχουν μόνο γόνιμα άτομα με ταχεία ανάπτυξη. Η μέση απόδοση αντισταθμίζεται από την υψηλή παραγωγή ρητίνης με υψηλή περιεκτικότητα σε κανναβινοειδή. Μικρές και πλούσια δομή διακλάδωσης του White Widow επιτρέπει την πιο άνετη φροντίδα για τα φυτά που δεν επιβαρύνονται με ακόμη αρχάριος καλλιεργειών.

Προέλευση και βραβεία

Πρώτα Στέλεχος White Widow έχει δημιουργηθεί στη δεκαετία του 1990. Οι Bridgers κατάφεραν να αποκτήσουν ένα εξαιρετικά ισχυρό υβρίδιο με μοναδικές ιδιότητες, οι οποίες οδήγησαν γρήγορα στη σταθερότητα και την τυποποίηση. Ο φαινότυπος των θηλυκών σπόρων κάνναβης της ποικιλίας White Widow περιέχει γονίδια ειδικών τύπων sativa και indica.

Γεύση και αποτέλεσμα

Ένα πυκνό στρώμα ρητίνης στη White Widow αυξάνει την ένταση του μαγικού αρώματος του γλυκού φρούτου και του μούρου με το βρώσιμο στην ουρά. Ο λιπαρός, ισχυρός καπνός εμποτίζεται με τις γεύσεις ώριμων σταφυλιών και βερίκοκων με αποχρώσεις καρυδιών και μπαχαρικών στην επίγευση. Η δράση της ποικιλίας θα φέρει την κατάσταση του σώματος και του νου σε μια βαθιά χαλάρωση, οι σκέψεις θα επιτύχουν την ειρήνη και την ευτυχία.

Ιατρική εφαρμογή

Η ισχυρή εγκεφαλική και φυσική επίδραση του αποτελέσματος επηρεάζει θετικά την υγεία του οργανισμού, εξαλείφοντας τέτοια προβλήματα όπως:
- αϋπνία.
- οδυνηρές αισθήσεις.
- κατάθλιψη.
- μυϊκοί σπασμοί.
- καταστάσεις άγχους.
- κακή όρεξη.
- πονοκεφάλους ημικρανίας.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.