Σπόροι ποικιλίας OG Kush Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Indica / Sativa

THC:

24 %

Ανθοφορίας:

55-60 ημέρες

Γενετική:

Lemon Thai x Pakistaní x ChemDog

Παραγωγικότητα:

Υψηλή

Ύψος ενός φυτού:

υψηλή
Γενικά χαρακτηριστικά
Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της OG Kush αναπτύσσονται από κομψά θηλυκά φυτά με οργανική λεπτή δομή. Χάρη στο οποίο το φως απορροφάται από κάθε κύτταρο και γεμίζει τους θάμνους με ζωτικές δυνάμεις. Τα φύλλα και οι ταξιανθίες OG Kush εκπέμπουν ενεργά ρητίνη και κρυστάλλους που παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο THC. Αυξάνονται όλοι οι πλανήτες και τους αγαπάει για τις μεγάλες αποδόσεις των κώνων πρώτης κατηγορίας. Οι αμάλτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και προσεκτικοί όταν καλλιεργούν τους θηλυκούς σπόρους κάνναβης του OG Kush και εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπή βιότοπο για θάμνους. Ως ανταμοιβή θα λάβουν ανεκτίμητη εμπειρία και εξαιρετικό τελικό προϊόν. Οι κηπουροί με εμπειρία θα αντιμετωπίσουν εύκολα το OG Kush και μπορούν να πειραματιστούν με διαφορετικούς τύπους καλλιέργειας.

Προέλευση και βραβεία
Οι εργασίες επιλογής με τη διέλευση των μοναδικών ποικιλιών του Chemdawq και το υβρίδιο του Lemon Thai x Hindu Kush από το Πακιστάν διεξήχθησαν από εκτροφείς της υψηλότερης κατηγορίας. Το έργο τους και η επιθυμία τους να δώσουν στον κόσμο κάτι ξεχωριστό παρήγαγαν μια φαινομενική ποικιλία OG Kush, η οποία τελικά ανέβηκε στο βάθρο στους καλύτερους αντιπροσώπους του είδους.

Γεύση και αποτέλεσμα
OG Kush αποπνέει ένα έντονο άρωμα, χαρακτηριστικό ενός indic πρώτης κατηγορίας, στο οποίο οι νότες των γλυκών καρπών των καρπών πάθους και των εσπεριδοειδών. Ο παχύς καπνός έχει εξαιρετική γεύση τυριού με αποχρώσεις φρουτώδους χρώματος. Η δράση του OG Kush θα εμποτίσει το σώμα με ευχάριστη τεμπέληλη κόπωση και το μυαλό θα γεμίσει με συναισθήματα χαράς και δημιουργικής σκέψης.

Ιατρική εφαρμογή
Οι γιατροί των χωρών που έχουν νομιμοποιήσει την ιατρική κάνναβη συνταγογραφούν το OG Kush για την εξάλειψη προβλημάτων όπως:
- κατάθλιψη.
- αϋπνία.
- κακή όρεξη.
- πόνος και μούδιασμα.
- άγχος και άγχος.
- πονοκεφάλους ημικρανίας.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.