Σπόροι ποικιλίας Northern Lights Feminised

€4.50
Σχόλια για το προϊόν

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Indica / Sativa

THC:

15 - 20%

Ανθοφορίας:

7-9 εβδομάδες

Γενετική:

Afgani х Haze

Παραγωγικότητα:

Υψηλή

Ύψος ενός φυτού:

μέχριέναμέτροσεινδορέ

Σπόροι Northern Lights Feminised

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της ποικιλίας Northern Lights είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε τύπο καλλιέργειας. Από αυτά, μόνο τα φυτά των γυναικών αναπτύσσονται με ίδιους δείκτες ανάπτυξης και απόδοσης, δίνοντας μια προβλέψιμη κουλτούρα που θα αντιμετωπίσει ακόμη και ένας άπειρος δρομέας. Η δομή των δακτυλίων επιτρέπει στο φως να κατανέμεται ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια, γεγονός που επιτρέπει στην ποικιλία να παράγει μεγάλους οφθαλμούς κώνων, εμποτισμένους με μεγάλο αριθμό κανναβινοειδών. Όπως και πολλά κλασικά είδη, τα Northern Lights καλύπτονται με ένα παχύ στρώμα κολλώδους ρητίνης.


Προέλευση και βραβεία

Φημολογείται ότι το αρχικό Northern Lights αναπτύχθηκε στην περιοχή του Σιάτλ (Ουάσιγκτον, ΗΠΑ) στη δεκαετία του '70. Λόγω του πολέμου κατά των ναρκωτικών που έλαβε χώρα τότε στην Αμερική, μεταφέρθηκε στην Ολλανδία, όπου οι τοπικοί κτηνοτρόφοι οδήγησαν τη γενετική του να σταθεροποιηθεί και να απελευθερωθεί στην κάνναβη το 1985. Το γονιδίωμα των σπερματοζωαρίων σπόρων κάνναβης της ποικιλίας Northern Lights πηγαίνει στον αυτόχθονα αφγανικό indie, ο οποίος του έδωσε μια σειρά από εξαιρετικές ιδιότητες.


Γεύση και αποτέλεσμα

Η εκπληκτική γεύση και οι αρωματικές ιδιότητες των Northern Lights είναι εμφανείς στη μυρωδιά του ώριμου πορτοκαλιού και του γκρέιπφρουτ που προέρχονται από τους θάμνους με απαλές ενδείξεις πικάντικου κατακερματισμού. Η γεύση του ισχυρού καπνού δηλώνει με υπερηφάνεια την προέλευσή του στην τάρτα και τους γλυκούς τόνους του κλασικού indica. Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, το σώμα θα διασκορπίσει ζεστά κύματα χαλάρωσης, και το μυαλό περιβάλλει την παγκόσμια ηρεμία. Οι σκέψεις θα κορεσθούν με θετική επιρροή με δημιουργική κατεύθυνση.


Ιατρική εφαρμογή

Η ποικίλη επίδραση του Northern Lights έχει θετική επίδραση στην ευημερία του ατόμου, βοηθώντας τον να απαλλαγεί από τέτοια προβλήματα όπως:

- Κατάθλιψη.

- αϋπνία ή ναρκοληψία.

- μυϊκοί σπασμοί.

- φυσικό άλγος.

- κρίσεις πανικού και άγχος.

- ναυτία.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.