Σπόροι ποικιλίας Mazar Feminised

€4.50
Σχόλια για το προϊόν

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Indica

THC:

19 %

Ανθοφορίας:

7-8 εβδομάδες

Γενετική:

Afghani x Skunk1

Παραγωγικότητα:

Υψηλή

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της ποικιλίας Mazar είναι ένα υψηλής ποιότητας φύτευμα, το οποίο θα ευχαριστήσει τους θαυμάσιους βλαστούς τόσο στην Indore όσο και στην καλλιέργεια ανοικτού εδάφους. Οι υψηλοί, άκαμπτοι μίσχοι έχουν μικρό αριθμό κλαδιών, πάνω στους οποίους σχηματίζονται στερεά, εκπληκτικά ρητινώδη μπουμπούκια. Το Hybrid έχει ιδανική αναλογία φύλλων και κυπέλλων.Κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας, οι ταξιανθίες παράγουν ένα απίστευτα ευχάριστο γλυκό άρωμα. Η καλλιέργεια επιτυγχάνει υψηλή αντοχή στους μύκητες μούχλας και την ικανότητα επιβίωσης σε οποιεσδήποτε συνθήκες.


Προέλευση

Γενετικά, ο Mazar είναι απόγονος ενός ισχυρού 100% αφγανικού indica και Skunk # 1. Από τις γονικές ποικιλίες, το υβρίδιο κληρονόμησε τον άφθονο διαχωρισμό ρητίνης, την αντοχή, την ταχεία ανάπτυξη, την απείθεια και την ισχυρή επίδραση.Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της ποικιλίας Mazar αισθάνονται τέλεια σε θερμές κλιματικές ζώνες, αλλά ακόμα και όταν καλλιεργούνται κάτω από πιο δύσκολες συνθήκες, ο πολιτισμός δεν θα προκαλέσει κανένα πρόβλημα.


Γεύση και αποτέλεσμα

Το έντονο και βαθύ πικάντικο γλυκό άρωμα του Mazar δίνει μια απίστευτα θετική φόρτιση. Μαλακό, απαλλαγμένο από τις τυπικές για τις περισσότερες αφγανικές ποικιλίες στυπτικότητας, ο καπνός του υβριδίου έχει μια επιθετική επίδραση στο νου και ταυτόχρονα ενισχύει σημαντικά την εγκεφαλική δραστηριότητα, χαλαρώνει και τονώνει τον δημιουργικό τρόπο.


Ιατρική εφαρμογή

Το Mazar είναι μια πολύ ισχυρή ποικιλία indica που σταματάi γρήγορα τον πόνο, ανακουφίζει από τη συναισθηματική και μυϊκή ένταση και δίνει επίσης μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης. Οι ειδικοί συχνά χρησιμοποιούν μια καλλιέργεια για τη θεραπεία του βρογχικού άσθματος, της κατάθλιψης, της χρόνιας κόπωσης και της πολλαπλής σκλήρυνσης.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.