Σπόροι ποικιλίας Jack Herer Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Sativa / Indica

THC:

20 %

Ανθοφορίας:

8-10 εβδομάδες

Γενετική:

Secret Haze x Red Skunk

Παραγωγικότητα:

Υψηλή

Ύψος ενός φυτού:

υψηλή

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της ποικιλίας Jack Herer αναπτύσσονται σε λεπτές θηλυκές φυτείες, το κεντρικό στέλεχος του οποίου αναπτύσσεται πυκνά με ταξιανθίες. Εκπέμπουν τόσο πολλή ιξώδη ρητίνη, που μπορείτε να δείτε μικροσκοπικά σταγονίδια στα πλαϊνά κλαδιά και το φύλλωμα σαν δόρα. Ο Jack Herer περιέχει στον φαινότυπο του μια σχεδόν ίση αναλογία indica και sativa, μεταμορφώνοντας όλες τις ιδιαιτερότητές τους. Καλλιεργήστε τους θηλυκούς σπόρους κάνναβης της ποικιλίας Jack Herer στον Indore και στον ανοιχτό αέρα, αλλά είναι προτιμότερο να αναπτυχθεί σε δωμάτια. 


Προέλευση και βραβεία

Στέλεχος Jack Herer διαμορφώνεται σε ένα σύνολο πρώτης κατηγορίας γονιδίων ισχυρότερες ποικιλίες Haze κάνναβης, Northern Light # 5, και Shiva Skunk. Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, οι κτηνοτρόφοι πραγματοποίησαν μια πολύπλευρη επιλογή για να διασχίσουν τα ειδικά φυτά των παραπάνω ειδών. Για λογαριασμό του, ένα μεγάλο αριθμό βραβείων, τα οποία άρχισε να λαμβάνει το 1994, η οποία πήρε την 1η θέση στο HTCC. Αργότερα, το 1999, ο Jack Herer κέρδισε και πάλι τους High Times και από το 2003 έως το 2008 ήταν ο νικητής του High Life Cup σε πολλές κατηγορίες.


Γεύση και αποτέλεσμα

Οι θάμνοι αποπνέουν το φρέσκο άρωμα του χλοοτάπητα με αποχρώσεις ανθοδέσμης και ελαφριές αιχμηρές πιπεριές. Ο καπνός καπνού θα περάσει από τη γεύση των υποδοχέων του γλυκού νέκταρ από λουλούδια με μια ενδιαφέρουσα απότομη επίγευση πιπεριού και μπαχαρικών. Η επίδραση του Jack Herer θα γεμίσει το σώμα με έναν αναζωογονητικό ατμό και η καθαρή σας συνείδηση θα δώσει συναισθήματα ευτυχίας και πολλές σκέψεις.


Ιατρική εφαρμογή

Η ποικιλία Jack Herer θεωρείται ιατρική κάνναβη, καθώς βοηθάει με τέτοιες ασθένειες:

• ναυτία.

• άγχος.

• Κατάθλιψη.

• κόπωση.

• Σύνδρομα του πόνου.

• Έλλειψη όρεξης.


Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.