Σπόροι ποικιλίας Great White Shark Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Indica / Sativa

THC:

Υψηλό

Ανθοφορίας:

8 εβδομάδες

Γενετική:

Indica / Sativa genetics

Παραγωγικότητα:

Υψηλή

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της ποικιλίας Great White Shark δίνουν εκλεπτυσμένα και χαριτωμένα φυτά, τα οποία θα αναπτυχθούν μόνο από γόνιμα θηλυκά. Το γεγονός αυτό ανακουφίζει από κάποιες ανησυχίες κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας, δίνοντας εμπιστοσύνη στην απόκτηση σοβαρών συγκομιδών. Οι θάμνοι διακρίνονται από συμπαγείς μορφές με πυκνή δομή διακλάδωσης, χαρακτηριστική για indie. Στο στάδιο της βλάστησης, εντοπίζεται η δυναμική τους ανάπτυξη και ο σχηματισμός ισχυρών στελεχών, σε κάθε ένα από τα οποία θα είναι μια θαυμάσια κόλα. Στους ανοιχτό πράσινους μπουμπούκια των ταξιανθιών, θα εμφανιστούν λευκοί κρύσταλλοι, που θα δώσουν μια εκθαμβωτική εμφάνιση και μερικώς θα επηρεάσουν το όνομα. Ένα παχύ στρώμα ρητίνης, που καλύπτει τους κώνους και το φύλλωμα, συγκεντρώνει ένα υψηλό ποσοστό κανναβινοειδών.


Προέλευση και βραβεία

Η γονιδιακή δεξαμενή των Great White Shark feminized σπόρους ποικιλιών κάνναβης που βασίζεται στη βάση του γονιδίου κλασικές ποικιλίες κάνναβης με μια μακρά γενεαλογία, η οποία περιλαμβάνει White Widow και Super Skunk. Χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα φυτά κάθε ποικιλίας, οι κτηνοτρόφοι κατάφεραν να συνδυάσουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους κατά την επαγγελματική αναπαραγωγή. Το υβρίδιο επιβεβαίωσε την ποιότητά του, παίρνοντας βραβεία στα κύπελλα κάνναβης, έτσι το 1997 πήρε τη 2η θέση σε δύο κατηγορίες ταυτόχρονα: "Bio" και "Cannabis Cup" στο HTCC, και το 2005 έγινε ο νικητής της HLC στην κατηγορία "Hydro Cup"


Γεύση και αποτέλεσμα

Η εντυπωσιακή γεύση του καπνού περιέχει πλούσιες νότες γλυκού ανανά με πικάντικη επίγευση μπαχαρικών. Στο άρωμα τουGreat White Shark, οι κλασικοί ήχοι skunk είναι πλαισιωμένοι με νότες εσπεριδοειδών και φρούτων. Το αποτέλεσμα καταγράφει πλήρως την ψυχική και φυσική κατάσταση, χαρίζοντας βαθιά χαλάρωση στο βάρος της πέτρας. Το σώμα θα χυθεί με ευχάριστη τεμπελιά, και ο νους θα βρει ανυπέρβλητη ειρήνη και θετικές αντανακλάσεις.


Ιατρική εφαρμογή

Υπό την επίδραση τουGreat White Shark, οι ιατρικές ιδιότητες αποθηκεύονται, οι οποίες σίγουρα αντιστέκονται σε αυτές τις ασθένειες όπως:

- ημικρανία και φυσικός πόνος.

- Κατάθλιψη.

- σπασμούς.

- αϋπνία και ναρκοληψία.

- στρες.

- αντανακλαστικά ναυτίας και εμετού.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.