για αρχάριους


οι σποροι κανναβης Auto AK-47 Feminised φωτογραφία

Auto AK-47 Feminised

€4.50

Γενικά χαρακτηριστικάΟι θηλυκοί σπόροι κάνναβης του Auto-Flowering Auto AK-47 είναι μια βελτιωμένη έκδοση που απελευθερώνει πολλές διαδικασίες καλλιέργειας. Τα φυτά που λαμβάνουν μόνο θηλυκά δεν χρειάζεται να αναζητούν και να μεταμοσχεύουν αρσενικά ώστε να επιτυγχάνουν το μέγιστο δυναμικό παραγωγικό..
Αγοράστε τώρα
οι σποροι κανναβης Auto Blueberry Feminised φωτογραφία

Auto Blueberry Feminised

€4.50

Γενικά χαρακτηριστικάΦυτευμένοι σπόροι κάνναβης Autoflower Auto Blueberry είναι μια βελτιωμένη έκδοση του αρχικού υλικού σπόρων. Το υβρίδιο διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά του προγόνου και προσθέτει χρήσιμες ιδιότητες που κάνουν την καλλιέργεια πολύ ευκολότερη. Τα φυτικά είδη έχουν μια συμπαγή δομ..
Αγοράστε τώρα

Auto Critical Feminised

€3.00

Γενικά χαρακτηριστικά Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της αυτοφυτικής ποικιλίας Auto Critical δίνουν ισχυρούς και βιώσιμους βλαστούς. Λόγω της εκπληκτικής σταθερότητάς του, το υβρίδιο είναι εξαιρετικό για την καλλιέργεια σε όλους τους τύπους εδάφους και την εφαρμογή οποιωνδήποτε βολικών μεθόδων για ..
Αγοράστε τώρα
οι σποροι κανναβης Auto Hindu Kush Feminised φωτογραφία

Auto Hindu Kush Feminised

€4.50

Hindu Kush - χαμηλή, με κυρίαρχη feminized φυτών Indica. Αυτό το υβρίδιο είναι το αποτέλεσμα της διέλευσης τέτοιων ποικιλιών όπως HinduKush, MasterKush και Lowryder. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι πολύ διακλαδισμένο και όχι τόσο υψηλό όπως, για παράδειγμα, το AutoAK47. Αλλά δεν χρειάζεται πολύ..
Αγοράστε τώρα
οι σποροι κανναβης Auto Jack Herer Feminised φωτογραφία

Auto Jack Herer Feminised

€4.50

Γενικά χαρακτηριστικάFeminised σπόρων κάνναβης ποικιλιών autoflowering Auto Jack Herer femenised παράγουν ισχυρή και Hardy σπορόφυτα, στην οποία η ωρίμανση όπως σχηματίζονται πυκνά, βαριά εμποτισμένα με μέλι-κολλώδη μπουμπούκια ρητίνη. Ο πολιτισμός είναι ανεπιτήδευτη και δεν απαιτεί τη δημιουργία ιδ..
Αγοράστε τώρα
οι σποροι κανναβης Auto Lavender Feminised φωτογραφία

Auto Lavender Feminised

€4.50

Γενικά χαρακτηριστικάΟι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της σειράς Autoflowering Auto Lavender είναι το καλύτερο ποιοτικό υλικό φύτευσης από όλα τα προϊόντα κάνναβης στην αγορά. Οι γοητευτικοί υβριδικοί θάμνοι στέκονται από ένα ισχυρό κεντρικό κόλα, φτάνοντας σε μήκος περίπου 30 εκατοστών. Οι αρωματικοί μπο..
Αγοράστε τώρα
οι σποροι κανναβης Auto Northern Lights Feminised φωτογραφία

Auto Northern Lights Feminised

€4.50

Γενικά χαρακτηριστικάΟι θηλυκοί σπόροι κάνναβης των Autoflowering Auto Northern Lights αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίπονης εργασίας των Ολλανδών κτηνοτρόφων. Πρόκειται για μια κλασική ποικιλία κάνναβης που κυριαρχεί στην ενδεικτική ένδειξη ότι συναρπάζει από την πρώτη αναπνοή με το ελαφρώς γλυ..
Αγοράστε τώρα
οι σποροι κανναβης Auto White Widow Feminised φωτογραφία

Auto White Widow Feminised

€4.50

Γενικά χαρακτηριστικάΠολύ δημοφιλής ποικιλία. Είναι ένας αξιοσημείωτος σταυρός του παλιού καλού αυτοκινήτου AK47 και του κολομβιανού φαινοτύπου. Ένα χαμηλό φυτό με μια σχετικά σύντομη περίοδο καλλιέργειας "από και προς" δικαιολογεί τα μέσα που επενδύονται σε αυτό. Αυτή η θαυμάσια ποικιλία μπορεί εύκ..
Αγοράστε τώρα
οι σποροι κανναβης Black Domina Feminised φωτογραφία

Black Domina Feminised

€4.50

Γενικά χαρακτηριστικάΟι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της ποικιλίας Black Domina θα είναι εξαιρετική απόκτηση όχι μόνο για επαγγελματίες καλλιεργητές κάνναβης αλλά και για αρχάριους. Το υβρίδιο χαρακτηρίζεται από σύντομη ταχεία ανάπτυξη και εκπληκτικά γρήγορη περίοδο ανθοφορίας. Οι συμπαγείς χαμηλοί θάμνο..
Αγοράστε τώρα
οι σποροι κανναβης Bubblelicious Feminised φωτογραφία

Bubblelicious Feminised

€3.00

Γενικά χαρακτηριστικάΟι σπερματοζωάρια σπόρων κάνναβης της ποικιλίας Bubblelicious θα αποδώσουν μια καλλιέργεια εντυπωσιακών μεγεθών μόνο σε εργατικούς καλλιεργητές. Το υβρίδιο χαρακτηρίζεται από ταχεία βλάστηση και ανθοφορία. Καθώς αυξάνεται η ανάπτυξη, οι θάμνοι καλύπτονται με σκληρά σκούρα πράσιν..
Αγοράστε τώρα

Critical Feminised

€4.50

Γενικά χαρακτηριστικάΟι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της Critical είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους αρχαρίους κτηνοτρόφους κάνναβης. Οι βλαστοί βλαστοί έχουν ένα σημαντικό αριθμό πλευρικών κλαδιών και φαρδιά διάκενα. Υβριδικά δεν φοβούνται μεγάλες δόσεις λιπασμάτων. ΦωτογράφησηCritical ανθίζει την 4η..
Αγοράστε τώρα

AK-47 Feminised

€4.50

AK-47 - μια θαυμάσια ποικιλία, η οποία εδώ και πολύ καιρό θεωρείται το αγαπημένο φαβορί της κάνναβης στον κόσμο. Feminized σπόροι παράγουν μόνο θηλυκά φυτά.AK-47 - ένας αληθινός πρωταθλητής στην ανάπτυξη της ρητίνης και του περιεχομένου THC. Λόγω της μικρής ανθοφορία θάμνους δεν είναι πολύ τεντωμένα..
Σχόλια για το προϊόν

Northern Lights Feminised

€4.50

Σπόροι Northern Lights FeminisedΟι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της ποικιλίας Northern Lights είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε τύπο καλλιέργειας. Από αυτά, μόνο τα φυτά των γυναικών αναπτύσσονται με ίδιους δείκτες ανάπτυξης και απόδοσης, δίνοντας μια προβλέψιμη κουλτούρα που θα αντιμετωπίσει ακόμη και έ..
Σχόλια για το προϊόν

White Widow Feminised

€4.50

Γενικά χαρακτηριστικάFeminized σπόρους κάνναβης White Widow ποικιλίες βλαστήσουν εκπληκτική θηλυκό θάμνους, το οποίο καλύπτεται πυκνά με σκούρο πράσινο φύλλωμα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή από πολλές απόψεις, καθώς παρέχουν μόνο γόνιμα άτομα με ταχεία ανάπτυξη. Η μέση απόδοση αντισταθμίζεται από τη..
Σχόλια για το προϊόν