Σπόροι ποικιλίας Early Skunk Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Indica - 65 %, Sativa - 35 %

THC:

άγνωστο

Ανθοφορίας:

50-55 ημέρες

Γενετική:

Early Pearl x Skunk1

Παραγωγικότητα:

Μέτρια

Ύψος ενός φυτού:

2-3 m

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της πρώτης ποιότητας Skunk παράγουν θηλυκά φυτά με μια απαράμιλλη εμφάνιση. Οι ψηλοί και χτυπημένοι θάμνοι, μοιάζουν με τη δομή των κυπαρισσιών. Ο κύριος στέλεχος τους παχύρρευσε με έντονα μπουμπούκια κώνων και καλύφθηκε με απότομο λεπτό φύλλωμα. Η ενεργός ανάπτυξη και παραγωγή πίσσας αντικατοπτρίζει μια ατομική επίδραση στο Early Skunk. Πολλή τετραϋδροκανναβινόλη συμπυκνώνεται στη ρητίνη της. Το Sativa εκδηλώνεται στον ταχύ σχηματισμό των ταξιανθιών και στην επίδραση της χρήσης τους. Μεταξύ της οικογένειάς του, το υβρίδιο θεωρείται μία από τις ταχύτερες ανθοφορίας.


Προέλευση και βραβεία

Ο σκοπός της Early Skunk ήταν να παράσχει τη δυνατότητα αυξανόμενη αυτό το Skunk καλλιεργητές που ζουν σε χώρες με σύντομο καλοκαίρι και ήπιο ηπειρωτικό κλίμα. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, οι κτηνοτρόφοι κατάφεραν σε επιλεκτικό χειρισμό της διάβασης του αρχικού Skunk # 1 και του Early Pearl πρώτης κατηγορίας. Η εργασία υψηλής ποιότητας παρουσιάζεται στο γεγονός ότι, με τα κύρια σημάδια του πρώτου στελέχους, τα φυτά έχουν ένα ταχύτερο αναπτυξιακό μοντέλο, όπως και το δεύτερο. Μετά από κάποιες εργασίες με ανδρόγυνο άτομα εμφανίστηκαν feminized σπόρους κάνναβης ποικιλίες Early Skunk, η οποία στο 99% των περιπτώσεων δίνουν μόνο γυναικεία θάμνους. Το υβρίδιο δεν έχει μείνει χωρίς προσοχή και στα κύπελλα κάνναβης, έχει κερδίσει πολλά διάσημα μέρη. Για παράδειγμα, κέρδισε το 2004 High Life Cup στις υποψηφιότητες "Outdoor Cup" και "Super Cup". Αργότερα το 2006, το Early Skunk πήρε και πάλι την 1η θέση στην κατηγορία "Outdoor Cup".


Γεύση και αποτέλεσμα

Η γεύση του βαρύ καπνού περιέχει τις ίδιες έντονες νότες των γλυκών μπαχαρικών με την ενδιαφέρουσα οξύτητα του κόκκινου πιπέρι ως την οικογένειά του. Ένα κλασικό άρωμα γλυκόπικρης-πικάντικης θα περιβάλλει τους αυχένα Early Skunk.Το αποτέλεσμα εμφανίζεται στην σωματική και πνευματική αίσθηση θερμών, υψηλών συναισθημάτων σε συνδυασμό με την ισχυρή πέτρινη πέτρα της Indica. Η συνείδηση θα φτάσει σε θετική διάθεση και οι διαδικασίες σκέψης θα αφαιρεθούν από το βάρος της αρνητικότητας και του στρες.


Ιατρική εφαρμογή

Το Early Skunk ήλθε στην ίδια σειρά με τις καλύτερες ποικιλίες ιατρικής κάνναβης λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων που του επιτρέπουν να χρησιμοποιηθεί σε προβλήματα όπως:

- στρες.

- σπασμούς.

- μούδιασμα.

- ημικρανίες.

- παραβίαση της όρεξης.

- Κατάθλιψη.

- Φυσιολογικός πόνος.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.