Σπόροι ποικιλίας Critical Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Indica / Sativa

THC:

18 %

Ανθοφορίας:

7-8 εβδομάδες

Παραγωγικότητα:

Υψηλή

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της Critical είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους αρχαρίους κτηνοτρόφους κάνναβης. Οι βλαστοί βλαστοί έχουν ένα σημαντικό αριθμό πλευρικών κλαδιών και φαρδιά διάκενα. Υβριδικά δεν φοβούνται μεγάλες δόσεις λιπασμάτων. ΦωτογράφησηCritical ανθίζει την 4η εβδομάδα της βλαστικής ανάπτυξης και μετά από λίγες ακόμη εβδομάδες οι μπουμπούκια αρχίζουν να εκπέμπουν μια απίστευτα ισχυρή γεύση. Μέχρι τη συγκομιδή, οι κώνοι του πολιτισμού έχουν μια φανταστική εμφάνιση και μοιάζουν με γοητευτικά αφράτα κομμάτια, γεμάτα άφθονα με φωτεινά πορτοκαλί τριχόμες.


Προέλευση

Το γενετικάCritical αποτελείται από το 50% της Indica και το 50% της Sativa. Για να δημιουργήσουν ένα υβρίδιο, οι Grorovers διέσχισαν τον αποδίδοντα Big Bud με τους καλύτερους σταθμούς επιλογής της γραμμής Skunk. Ο νέος πολιτισμός εξέπληξε τους δημιουργούς με ένα πολυτελές άρωμα λεμονιού και αρμονικό αποτέλεσμα. Οι σπέρματα θηλυκής κάνναβης της ποικιλίας Critical + είναι ένα αξιοσημείωτο γενετικό υλικό με 100% βλάστηση.


Γεύση και αποτέλεσμα

Οι μπουμπούκια του Critical γεμίζουν γενναιόδωρα τον περιβάλλοντα χώρο με ένα άρωμα λεμονιού με ελαφρύ εμποτισμό της μυρωδιάς των φρούτων, των ξηρών καρπών και των μπαχαρικών. Το υβρίδιο έχει ισχυρό ψυχοτρόπο αποτέλεσμα, ξεκινώντας από μια ελαφριά ευφορία, συμπληρωμένη από ένα εξαιρετικά υψηλό αποτέλεσμα, και τελειώνει με μια εκπληκτικά απαλή και ήπια χαλάρωση.


Ιατρική εφαρμογή

Λόγω της παρουσίας γονιδίων indico και sative, το Critical έχει υψηλές θεραπευτικές ιδιότητες. Ο πολιτισμός σταματά γρήγορα τον πόνο, ανακουφίζει από την κατάθλιψη, την αϋπνία και τον μυϊκό σπασμό, γεγονός που του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του βρογχικού άσθματος, της επιληψίας και της ουρικής αρθρίτιδας.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.