Σπόροι ποικιλίας Cheese Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Κατάπροτίμηση Indica

THC:

άγνωστο

Ανθοφορίας:

10 εβδομάδες

Γενετική:

Critical + x Original Cheese

Παραγωγικότητα:

135 g. ανά φυτό

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι σπόροι της γυναικείας κάνναβης της ποικιλίας φωτοπεριοδικών τυριών είναι πολύ ευκολότερο να καλλιεργηθούν, σε αντίθεση με τους συμβατικούς, επειδή είναι πιο ανθεκτικοί στο στρες και προσαρμόζονται στις συνθήκες των οικοτόπων. Το μέσο ύψος ενός φυτού με πλήθος κλαδιών και φύλλων φθάνει γρήγορα στην περίοδο ωρίμανσης και παράγει μεγάλο αριθμό βαριών ταξιανθιών. Οι κώνοι και τα φύλλα καλύπτονται με μια παχιά πλάκα από ιξώδη ρητίνη, στην οποία συμπυκνώνεται υψηλό επίπεδο THC. Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης ποικιλίας Cheese ανθίζουν τέλεια στο δρόμο και σε εσωτερικούς χώρους.


Προέλευση και βραβεία

Η ποικιλία αποσύρθηκε από μέλη της παράνομης κίνησης Exodus στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε και έφερε σταθερότητα από τους κτηνοτρόφους από το κέντρο κάνναβης. Οι Κτηνοτρόφοι διεξήγαγαν πολλαπλές αναστροφές του γνωστού Skunk # 1 και του αυτόχθονου αφγανικού indie. Το τυρί έφτασε γρήγορα σε ηγετική θέση πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πολλαπλές νίκες σε διαγωνισμούς και κύπελλα επιβεβαιώνουν την κατάστασή του, εδώ είναι μερικοί από αυτούς:

- 3η θέση στην High Times CC το 2004.

- 1η θέση στο IC420 το 2006.

- 1η θέση στην HTCC το 2006.

- 1η θέση στο SCCC το 2013.


Γεύση και αποτέλεσμα

Το εκλεπτυσμένο άρωμα του Cheese αποκαλύπτεται από τη φωτεινή μυρωδιά του τυριού κρέμας με την προσθήκη μπαχαρικών, σημειώσεων με μέλι λουλουδιών και ελαφριά ευκρίνεια στην ουρά. Ο πυκνός καπνός θα κάνει τους υποδοχείς να τρέμουν με τη μοναδική τους γεύση τυριού με μια ελάχιστα αξιοσημείωτη γεύση εσπεριδοειδών και μια ευχάριστη επίγευση. Η επίδραση του Cheese εξαπλώνει χαλαρωτικούς κραδασμούς κατά μήκος του σώματος, φέρνοντας τους μυς σε τόνους. Η συνείδηση θα ξεκαθαρίσει και οι σκέψεις θα πάνε προς θετική κατεύθυνση σε δημιουργικές ιδέες.


Ιατρική εφαρμογή

Το Cheese παρουσιάζει καλά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων όπως:

- αϋπνία.

- Κατάθλιψη.

- πόνος και μούδιασμα στο σώμα.

- ημικρανίες.

- Ανορεξία.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.