Σπόροι ποικιλίας Bubblelicious Feminised

€3.00
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Silver

Tύπος:

Indica

THC:

18%

Ανθοφορίας:

6-8 εβδομάδες

Γενετική:

άγνωστη

Παραγωγικότητα:

200-300 g/м2

Ύψος ενός φυτού:

δεν είναι υψηλό

Συγκομιδή:

τέλος Σεπτεμβρίου

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι σπερματοζωάρια σπόρων κάνναβης της ποικιλίας Bubblelicious θα αποδώσουν μια καλλιέργεια εντυπωσιακών μεγεθών μόνο σε εργατικούς καλλιεργητές. Το υβρίδιο χαρακτηρίζεται από ταχεία βλάστηση και ανθοφορία. Καθώς αυξάνεται η ανάπτυξη, οι θάμνοι καλύπτονται με σκληρά σκούρα πράσινα φύλλα και πυκνούς μπουμπούκια, τα οποία κατά την περίοδο ωρίμανσης αρχίζουν να απελευθερώνουν τεράστια ποσότητα ρητίνης μελιού. Οι θάμνοι διαφέρουν ως προς την ελευθερία της αγάπης διάθεσής τους και επομένως, ακόμη και όταν καλλιεργούνται στον Ινδόρ, πρέπει να έχουν αρκετό περιθώριο για την ανάπτυξή τους. Όταν δημιουργεί τις πιο άνετες συνθήκες για ένα υβρίδιο, θα παρουσιάσει μια πλούσια συγκομιδή από ρητινώδη μπουμπούκια.


Προέλευση

Αξιοσημείωτη ισχυρή γενετική έχει παράσχει φυτά από τακτικούς σπόρους κάνναβης της φωτοπεριοδικής ποικιλίας Bubblelicious με εξαιρετικές εμπορικές ιδιότητες, όπως ένα ισχυρό αποτέλεσμα, ένα γοητευτικό άρωμα και ρεκόρ γονιμότητας. Το υβρίδιο δημιουργήθηκε με τη συγχώνευση των γονιδίων του αρχικού Bubblelicious με τους πιο ελπιδοφόρους εκπροσώπους των φωτοπεριόδων.


Γεύση και αποτέλεσμα

Παρά το γεγονός ότι το Bubblelicious παράγει το ισχυρότερο ηρεμιστικό αποτέλεσμα, χάρη σε ένα μικρό αριθμό γονιδίων sativa, η επίδρασή του μπορεί να κρατήσει το σώμα με σταθερό τόνο, το οποίο δεν έχει μικρή σημασία για τη σύγχρονη ζωή. Οι καρποί του υβριδίου γεμίζουν τον περιβάλλοντα χώρο με ένα ελαφρώς γλυκό φυτικό άρωμα, στο οποίο οι νότες του φασκόμηλου και της λεβάντας οργανικά συνυφασμένες. Ο πολιτισμός είναι ιδανικός για συνεδρίες διαλογισμού.


Ιατρική εφαρμογή

Το Bubblelicious έχει καθιερωθεί ως ισχυρός ιατρικός βαθμός. Βοηθάει γρήγορα να απαλλαγούμε από κατάθλιψη, νευρική εξάντληση, χρόνια κόπωση και αϋπνία. Επίσης, η μορφή αποδείχθηκε τέλεια για τη θεραπεία ενός αυτισμού, ενός βρογχικού άσθματος, μιας ελκώδους κολίτιδας και ενός γλαυκώματος. Επιπλέον, οι καρποί του υβριδίου θα βοηθήσουν να πάρουν τον έλεγχο των κρίσεων θυμού και κρίσεων πανικού, καθώς και να βελτιώσουν τη μνήμη στην οπισθοδρομική αμνησία.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.