Σπόροι ποικιλίας Black Domina Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Silver

Tύπος:

Indica

THC:

Υψηλό

Ανθοφορίας:

8-10 εβδομάδες

Γενετική:

Afghani Indica x Canadian Ortega x Northern Lights x Hash Plant

Παραγωγικότητα:

Μέτρια

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Συγκομιδή:

Σεπτέμβριος-Οκτώβριος

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της ποικιλίας Black Domina θα είναι εξαιρετική απόκτηση όχι μόνο για επαγγελματίες καλλιεργητές κάνναβης αλλά και για αρχάριους. Το υβρίδιο χαρακτηρίζεται από σύντομη ταχεία ανάπτυξη και εκπληκτικά γρήγορη περίοδο ανθοφορίας. Οι συμπαγείς χαμηλοί θάμνοι είναι καλυμμένοι με πολύ σφιχτό, μικρό μέγεθος, αλλά είναι εμποτισμένοι με μια καταγραφή των ταξιανθιών ρητίνης. Όταν μεγαλώνετε σε Indore, ένα υβρίδιο χρειάζεται σταθερό έλεγχο ύψους, γιατί εάν χάσετε τη στιγμή, οι θάμνοι μπορούν να εκπλήξουν με γιγαντιαίες διαστάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα φρούτα στον κεντρικό δακτύλιο της Μαύρης Ντομινής, καθώς έχουν πολύ ασυνήθιστο σφαιρικό σχήμα, που δίνει στον πολιτισμό μια πολύ εξωτική εμφάνιση.


Προέλευση

Καθώς ωριμάζουν, οι θάμνοι του Black Domina καλύπτονται με ένα γοητευτικό πλέγμα απαλών τριχωμάτων, δημιουργώντας μια θάλασσα αρωματικής ρητίνης, η οποία στερεοποιείται στην επιφάνεια της καλλιέργειας με λευκούς κρυστάλλους.Όλες οι καλύτερες ποιότητες των θηλυκών σπόρων κάνναβης της ποικιλίας Black Domina κληρονομούνται από τα γονικά στελέχη - Canadian Ortega, Afghani, Hash Plant και Northern Lights.


Γεύση και αποτέλεσμα

Οι γοητευτικές ταξιανθίες Black Domina εκπέμπουν μια μοναδική γεύση καραμέλας. Ωστόσο, το υβρίδιο είναι απίθανο να προσελκύσει τους λάτρεις των γλυκών αρωμάτων, καθώς στο μπουκέτο του υπάρχουν ξεκάθαρα καπνιστές πικάντικες νότες που αφήνουν πίσω τους μια μικρή πικρία. Η καλλιέργεια έχει έναν παχύ, βαρέα ρητίνη εμποτισμένο καπνό, το οποίο έχει ένα μακρύ και ισχυρό αποτέλεσμα, που χαρακτηρίζεται από βαθιά χαλάρωση.


Ιατρική εφαρμογή

Η υψηλή περιεκτικότητα σε κανναβινοειδή παρείχε το Black Domina με υψηλές θεραπευτικές ιδιότητες. Το υβρίδιο βοηθά να ξεφορτωθεί τον πόνο, να αποκαταστήσει τον υγιή ύπνο και να βελτιώσει τη διάθεση κατά τη διάρκεια της κατάθλιψης Βελτιώνει επίσης την όρεξη και ανακουφίζει από το μυϊκό σπασμό, που επιτρέπει να σταματήσουν οι επιθέσεις της ναυτίας. Πολύ συχνά, τα στελέχη χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση των ισταμινικών πονοκεφάλων, των επιθέσεων της ημικρανίας και τη βελτίωση της μνήμης στην ανάδρομη αμνησία.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.