Σπόροι ποικιλίας Auto Super Silver Haze Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Κατά προτίμηση Sativa

THC:

17%

Γενετική:

Super Silver Haze x Ruderalis

Παραγωγικότητα:

120-300 cm

Ύψος ενός φυτού:

80-150 cm

Συγκομιδή:

70-85 ημέρες

Αρχικά το Super Silver Haze δημιουργήθηκε με βάση τα γονίδια Skunk, Northern Lights και Haze. Σε Zambeza Seeds αποφασίσαμε να κάνουμε την έκδοση autoflowering, που θα έχουν κρατήσει τόσο σημαντικές ιδιότητες του αρχικού Super Silver Haze. Ένα από τα μειονεκτήματα της αρχικής ποικιλίας ήταν μια μακρά περίοδος ανθοφορίας. Αλλά το πρόβλημα επιλύθηκε προσθέτοντας στη γενετική του ruderalis

Η συγκομιδή του Super Silver Haze Autoflowering μπορεί να συλλεχθεί μετά από 70-85 ημέρες. Στο Indore, οι θάμνοι του αυξάνονται στα 80-110 cm και δίνουν μέχρι και 250-300 g / m². Στο ανοιχτό χώρο το ύψος των φυτών μπορεί να φτάσει τα 110-150 cm, και η απόδοση - 120-170 g ανά θάμνο. Η ποιότητα των κώνων είναι απλά εντυπωσιακή - το επίπεδο THC είναι μέχρι και 17%!

Το Super Silver Haze είναι ένα από τα στελέχη που δεν χρειάζεται να σκεφτείτε δύο φορές πριν το κάπνισμα. Συχνά, ακόμη και ένα μικρό χτύπημα του είναι αρκετό για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το υψηλό του εμπνέει και ξυπνά τη δημιουργικότητα. Το άρωμα του Super Silver Haze Autoflowering μπορεί να περιγραφεί ως ένα εύκολο και ευχάριστο μείγμα γλυκύτητας και μπαχαρικών, με μια αναζωογονητική νότα εσπεριδοειδών. Ο καπνός είναι πολύ μαλακός και ευχάριστος.

Super Silver Haze Autoflowering - ποικιλία για όσους θέλουν τα πάντα με τη μία. Απλώς πρέπει να περιμένετε λίγο, ενώ μεγαλώνει και θα απολαύσετε την επίδρασή της. Autoflowering έκδοση SuperSilverHaze και για τους δύο έμπειρους καλλιεργητές και αρχάριους. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αγοράσετε ακριβi μαριχουάνα αν μπορείτε να μεγαλώσετε το δικό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς ειδικές επενδύσεις.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.