Σπόροι ποικιλίας Auto Orange Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Κατά προτίμηση Sativa

Γενετική:

Orange Bud x Unknown Ruderalis

Ύψος ενός φυτού:

30-70 cm

Συγκομιδή:

65 ημέρες

Γενικά χαρακτηριστικά

Μέχρι πρόσφατα, το Auto Orange δεν ήταν η πιο διάσημη σειρά, αλλά δεν έμεινε πολύ στη σκιά των πιο διάσημων συγγενών του. Μόλις οι επαγγελματίες ήταν σε θέση να αξιολογήσουν όλα τα πλεονεκτήματα της καλλιέργειας του, οι υβριδικοί σπόροι έγιναν η Νο 1 επιλογή στον τομέα τους. Ένας μη χαρακτηριστικός χαρακτήρας, μια πολυτελή γεύση-αρωματική παλέτα, μια απόδοση ρεκόρ και ένα ισχυρό αποτέλεσμα απέχουν πολύ από μια πλήρη λίστα με τα πλεονεκτήματα αυτής της μοναδικής κουλτούρας.


Προέλευση

Το Auto Orange είναι ένας από τους καλύτερους απογόνους γονότυπων του Orange Bud. Όπως και ο προγόνων της, η μάρκα μπορεί να καυχηθεί για αντίσταση σε δυσμενείς παράγοντες και κομψή απόδοση. Το όλο μυστικό είναι ότι το Auto Orange κληρονόμησε από τον πρόγονο του τη δυνατότητα να παράγει περισσότερα από 200 γραμμάρια από έναν θάμνο σε σωστά οργανωμένες συνθήκες. Εάν δοκιμάσετε λίγο και παρέχετε ένα υβρίδιο υψηλής ποιότητας φωτισμού, πότισμα και συμπληρωματική σίτιση, αυτό θα βοηθήσει πλήρως να αποκαλύψει το γενετικό δυναμικό αυτού του μοναδικού από κάθε άποψη των στελεχών.


Γεύση και αποτέλεσμα

Το Auto Orange είναι μια ποικιλία που δημιουργήθηκε για να εκπλήξει. Οι θάμνοι ενηλίκων θα σας περιβάλλουν με ένα πολυτελές άρωμα γλυκού εσπεριδοειδούς, στο οποίο θα ακούσετε νότες φρέσκου δάσους και φρούτα. Εξίσου εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα της πλευράς. Οι κώνοι του πολιτισμού έχουν ένα ισχυρό παρατεταμένο αποτέλεσμα, το οποίο θα γεμίσει το σώμα με ένα ευχάριστο βάρος και θα δώσει μια πραγματική χαλάρωση.


Ιατρική εφαρμογή

Το θεραπευτικό δυναμικό του Auto Orange οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα του THC στη ρητίνη του. Ο πολιτισμός καταπραΰνει γρήγορα έντονο πόνο, ανακουφίζει από την ένταση και το άγχος των μυών. Το υβρίδιο είναι αποτελεσματικό σε περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητο να απαλλαγούμε γρήγορα από την κατάθλιψη και τις διαταραχές ύπνου, να μειώσουμε τον τρόμο των άκρων και να απαλλαγούμε από επιληπτικές κρίσεις. Η καλλιέργεια χρησιμοποιείται πολύ συχνά για τη θεραπεία του αυτισμού, του γλαυκώματος, της νόσου του Parkinson και της πολλαπλής σκλήρυνσης.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.