Σπόροι ποικιλίας Auto Northern Lights Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Κατά προτίμηση Indica

THC:

πάνω από το μέσο όρο

Ανθοφορίας:

7-9 εβδομάδες

Γενετική:

Northern Lights x Ruderalis

Παραγωγικότητα:

χαμηλή

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης των Autoflowering Auto Northern Lights αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίπονης εργασίας των Ολλανδών κτηνοτρόφων. Πρόκειται για μια κλασική ποικιλία κάνναβης που κυριαρχεί στην ενδεικτική ένδειξη ότι συναρπάζει από την πρώτη αναπνοή με το ελαφρώς γλυκό, ελάχιστα αντιληπτό άρωμά της. Το Auto Northern Lights είναι μια αγαπημένη ποικιλία πολλών καλλιεργητών κάνναβης. Ο πρόγονος της αυτοφθαλμικής έκδοσης είναι τα κλασικά Northern Lights, τα οποία άλλαξαν πραγματικά τον κόσμο της μαριχουάνας.Πρόκειται για μια μοναδική ποικιλία, η οποία μπορεί να ανταγωνιστεί μόνο τους πραγματικούς θρύλους της κάνναβης όσον αφορά τη δημοτικότητα. Ο θάμνος αναπτύσσεται με τη μορφή ενός κλασικού χριστουγεννιάτικου δέντρου, το πάνω μέρος του οποίου είναι διακοσμημένο με ένα τεράστιο κεντρικό κόλα, που περιβάλλεται από ένα μικρό αριθμό πλευρικών κλαδιών.


Προέλευση και βραβεία

Η ιστορία αυτού του αξιοσημείωτου κόμματος έχει τις ρίζες της στις ορεινές περιοχές του Αφγανιστάν. Feminized σπόρους κάνναβης autoflowering ποικιλίες Auto Northern Lights δημιουργήθηκαν στη δεκαετία του '70 από τις αφγανικές εκτροφείς και μόνο 80 στέλεχος που εισέρχονται στο έδαφος των Κάτω Χωρών, όπου είχε σταθεροποιηθεί και να θέσει σε λειτουργία. Το Auto Northern Lights είναι μια από τις αγαπημένες ποικιλίες θαυμαστών της κλασικής ινδικής γεύσης. Αφού ο πολιτισμός έπεφτε στα χέρια των Ολλανδών κτηνοτρόφων, χρησιμοποιήθηκε επανειλημμένα για να συναχθούν νέα στελέχη. Υψηλά χαρακτηριστικά του υβριδίου έλαβαν τελικά μια κατάλληλη αναγνώριση μεταξύ των επαγγελματιών.


Ιατρική εφαρμογή

Feminized σπόρων κάνναβης autoflowering ποικιλίες Auto Northern Lights λόγω της κυριαρχίας των indica, έχουν μια έντονη αντισπασμωδική επίδραση, η οποία επιτρέπει τη χρήση τους στη θεραπεία του άσθματος, επιληψίας, της νόσου του Parkinson, το γλαύκωμα, και σκλήρυνση κατά πλάκας. Επίσης, ο πολιτισμός μπορεί γρήγορα να απαλλαγεί από τον πόνο, όλους τους τύπους διαταραχών ύπνου και να αφαιρέσει τον σπασμό των μυών. Οι καρποί του υβριδίου χρησιμοποιούνται συχνά για τη βελτίωση της όρεξης των σοβαρά άρρωστων, γεγονός που συμβάλλει στην ταχεία ανάκαμψη τους.


Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.