Σπόροι ποικιλίας Auto LSD Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Κατά προτίμηση Indica

THC:

24%

Γενετική:

Skunk #1 x Mazar

Παραγωγικότητα:

350-400 g\м2

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Συγκομιδή:

στα μέσα Σεπτεμβρίου

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης ποικιλίας LSD δείχνουν εξαιρετική βλάστηση και ταχεία ανάπτυξη από τους σπόρους προς το ώριμο φυτό. Ο κύριος μίσχος των θάμνων θα σχηματίσει ένα τεράστιο κόλα, που αποτελείται από ισχυρούς μπουμπούκια των ταξιανθιών. Το LSD έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εμφάνισης εξαιρετικού indie. Η καλλιέργεια της καλλιέργειας μπορεί να είναι πρακτικά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, καθώς προσαρμόζεται καλά σε διάφορους τύπους εδάφους και αναπτύσσεται καλά τόσο στο ανοικτό έδαφος όσο και κλειστό.


Προέλευση και βραβεία

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης κατηγορίας LSD οφείλουν τη γενετική τους σε υψηλής ποιότητας αναπαραγωγική εργασία των εκτροφέων από το Άμστερνταμ. Για την αναπαραγωγή του υβριδίου, τα καλύτερα φυτά του θρυλικού είδους κάνναβης διέσχισαν: Skunk # 1 και Mazar. Από τους προγόνους, ανέλαβε την αντοχή και την υψηλή απόδοση, συνδυάζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.


Γεύση και αποτέλεσμα

Με το LSD, το μυαλό και το σώμα φτάνουν σε εξαιρετική χαλάρωση, το σώμα φαίνεται να παραλύει την πέτρα indie, και η συνείδηση θα βυθιστεί σε κατάσταση έκστασης. Ο εξαιρετικά ελαφρύς λευκός καπνός εκπέμπει μαλακές γεύσεις από γλυκιά βανίλια και δροσιστική μέντα. Οι θάμνοι, γεμάτοι με ρητίνη, θα αποπνέουν μια λεπτή γεύση βανίλιας, που τους επιτρέπει να τα καλλιεργούν άνετα σε εσωτερικούς χώρους.


Ιατρική εφαρμογή

Μια ισχυρή δράση που φέρει θεραπευτικές ιδιότητες καθιστά το LSD μια καλή θεραπεία για τις συνήθεις διαταραχές της υγείας, όπως:

- αϋπνία;

- μυϊκοί σπασμοί.

- χρόνιο πόνο.

- σπασμούς.

- ναυτία;

- κατάθλιψη;

- καταστάσεις άγχους.

Σχόλια για το προϊόν 1

Stelios (09/03/2019)

ευχαριστώ παιδιά.