Σπόροι ποικιλίας Auto Lavender Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Κατά προτίμηση Indica

THC:

υψηλή

Ανθοφορίας:

60 ημέρες

Γενετική:

Lavender x Lowryder#2

Παραγωγικότητα:

30-90 г. с растения

Ύψος ενός φυτού:

50 - 120 см

Συγκομιδή:

80 ημέρες

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της σειράς Autoflowering Auto Lavender είναι το καλύτερο ποιοτικό υλικό φύτευσης από όλα τα προϊόντα κάνναβης στην αγορά. Οι γοητευτικοί υβριδικοί θάμνοι στέκονται από ένα ισχυρό κεντρικό κόλα, φτάνοντας σε μήκος περίπου 30 εκατοστών. Οι αρωματικοί μπουμπούκια του πολιτισμού, καθώς ωριμάζουν, μπορούν να αλλάξουν το παραδοσιακό πράσινο χρώμα σε γοητευτικά πορτοκαλί, χρυσά ή πορτοκαλί χρώματα. Ακόμη και στην αρχή της ανθοφορίας τα φύλλα και τα φρούτα των θάμνων καλύπτονται με ένα απίστευτα παχύ στρώμα ασβέστης, πορτοκαλί χρώματος ρητίνης. Το φυτό είναι κατάλληλο για εξωτερική καλλιέργεια, αλλά ακόμη και με καλλιέργεια indorum η απόδοση του θα παραμείνει στο ύψος του.


Προέλευση

Το Auto Lavender προέρχεται από το αρχικό Λεβάντα και το γοητευτικό Lowryder # 2. Το υβρίδιο κυριαρχεί στα ισχυρά indie γονίδια, τα οποία μπορούν να ανιχνευθούν στη δομή των δακτυλίων του αυτοκλείστου. Ο πολιτισμός παράγει σταθερούς βλαστούς υψηλής ενέργειας. Στην κορυφή του δακτυλίου σχηματίζεται η κύρια κόλα, η οποία ξεχωρίζει στο φόντο των σχετικά παχύ πλευρικών κλαδιών. Το εργοστάσιο παράγει μια θάλασσα ρητίνης υψηλής ποιότητας. Οι σπόροι της γυναικείας κάνναβης των αυτοφυτικών ποικιλιών Το Auto Lavender θα αποκαλύψει με χαρά τις δυνατότητές τους σε έναν σκληρό εργαζόμενο, ανεξάρτητα από την εμπειρία του. 


Γεύση και αποτέλεσμα

Φανταστικό άρωμα Το Auto Lavender μαγεμένο από ένα λεπτό και εκλεπτυσμένο μπουκέτο, στο οποίο ακουστούν σαφώς οι νότες λεβάντας, αρμονικά συμπληρωμένες με τολμηρές χορδές με μέντα και δενδρολίβανο. Η κυριαρχία των γονιδίων indie έδωσε στον πολιτισμό ένα ισχυρό χαλαρωτικό αποτέλεσμα, συνοδευόμενο από ήπια ευφορία. Η επίδραση του υβριδίου θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο και να απαλλαγείτε από το βάρος των καθημερινών προβλημάτων και μια μεγάλη διάθεση θα είναι ένα υπέροχο επίδομα για σας.


Ιατρική εφαρμογή  

Οι ειδικοί εκτίμησαν τις θεραπευτικές ιδιότητες του Auto Lavender: καταστέλλει γρήγορα πόνο, σπασμούς και νευρική υπερέκταση, γεγονός που του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί ως μέρος σύνθετης θεραπείας για τη θεραπεία ενός τεράστιου αριθμού ασθενειών, πριν από τις οποίες η ακαδημαϊκή ιατρική ήταν απολύτως αβοήθητη. Η ποικιλία χρησιμοποιείται συχνά για την ανακούφιση της κατάστασης των ανθρώπων που πάσχουν από επιληψία, βρογχικό άσθμα, αυτισμό και ακόμη και πολλαπλή σκλήρυνση.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.