Σπόροι ποικιλίας Auto Kali Mist Feminised

€3.00
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Silver

Tύπος:

Κατά προτίμηση Sativa

THC:

Υψηλή

Ανθοφορίας:

70-80 ημέρες

Γενετική:

Sativa x Ruderalis genetics

Παραγωγικότητα:

Υψηλή

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Το Auto Kali Mist είναι ένα πολυτελές εμπορικό σήμα. Το υβρίδιο είναι πιο κατάλληλο για indor. Χάρη στην εξαιρετική γενετική, οι θηλυκοί σπόροι χαρακτηρίζονται από ταχεία ανάπτυξη και ισχυρό δυναμικό ζωής.

Η κυριαρχία της sativa έχει αφήσει το σημάδι της στα χαρακτηριστικά του Auto Kali Mist: η καλλιέργεια παράγει πλούσιες, γεμάτες ρητίνες ταξιανθίες, δεν φοβούνται τη μούχλα, είναι ανθεκτικές στη σήψη, αλλά ταυτόχρονα αντιδρούν οδυνηρά στην έλλειψη φωτός και υγρασίας.

Το Auto Kali Mist είναι μια επιτυχημένη παραλλαγή του γνωστού πρωτότυπου, που αποκτάται συνδυάζοντας την κλασσική ποικιλία με τα φυτά ruderalis. Η καλλιέργεια μιας σειράς θα δώσει ανεκτίμητη εμπειρία σε εκείνους που θέλουν να μελετήσουν πλήρως όλες τις λεπτές αποχρώσεις της καλλιέργειας κάνναβης.

Οι μεγάλες αρωματικές ταξιανθίες της ομίχλης Auto Kali γεμίζουν το χώρο με ένα πικάντικο άρωμα, διάτρητο με πολυτελείς νότες ώριμων φρούτων και σανταλόξυλου. Η λήψη ταξιανθιών έχει ένα βαθύ εφέ τόνωσης, επιταχύνει τις διανοητικές διαδικασίες και διεγείρει τη μνήμη. Αφού καταναλώσετε τους μπουμπούκια της ποικιλίας, θα ξεχάσετε όλα τα πιεστικά προβλήματα και θα απολαύσετε όλες τις απολαύσεις της ευφημιστικής διάθεσης.

Η ποικιλία είναι ασύγκριτη, οπότε ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά να αγοράσει τους σπόρους του.

Το ευχάριστο πικάντικο άρωμα της Mist Auto Kali συμπληρώνεται με γοητευτικές νότες από σανταλόξυλο και ώριμα φρούτα, γεγονός που το καθιστά ελκυστικό για πολλούς γνωστούς μαριχουάνα. Ο πολιτισμός έχει έντονο αναζωογονητικό αποτέλεσμα, συνοδευόμενο από έντονη ευφορία. Μετά την παραλαβή του υβριδίου, θα έχετε εγγυημένη μεγάλη διάθεση, αυξημένη εγκεφαλική δραστηριότητα και ζωτικότητα.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.