Σπόροι ποικιλίας Auto Jack Herer Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Sativa / Indica

THC:

Υψηλό

Ανθοφορίας:

65-75 ημέρες

Γενετική:

Auto Jack Herer x Ruderalis

Παραγωγικότητα:

Μέτρια

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Γενικά χαρακτηριστικά

Feminised σπόρων κάνναβης ποικιλιών autoflowering Auto Jack Herer femenised παράγουν ισχυρή και Hardy σπορόφυτα, στην οποία η ωρίμανση όπως σχηματίζονται πυκνά, βαριά εμποτισμένα με μέλι-κολλώδη μπουμπούκια ρητίνη. Ο πολιτισμός είναι ανεπιτήδευτη και δεν απαιτεί τη δημιουργία ιδανικές συνθήκες, αλλά για να αποκαλύψει πλήρως το δυναμικό τους καλλιεργητές μόνο σκληρά εργαζόμενους τους, οι οποίοι θα παρέχουν ένα βέλτιστο επίπεδο υγρασία και το φως.


Προέλευση

Φυτά που παράγουν θηλυκοποιημένους σπόρους κάνναβης του Auto Jack Herer Feminised είναι οι άμεσοι απόγονοι του Jack Herer, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό θεωρείται αγαπημένος ανάμεσα στην κάνναβη. Για να βελτιωθεί η ποιότητα της αρχικής ποικιλίας, τα φυτά της διασχίσθηκαν με φυτά της ποικιλίας Ruderalis, τα οποία επέτρεψαν την απόκτηση ενός σχεδόν ιδανικού πολιτισμού.


Γεύση και αποτέλεσμα

Οι σπόροι κάνναβης που προέρχονται από το θηλυκό φυτό της αυτόματης φύτευσης Auto Jack Herer Η φεμινισμένη ποικιλία είναι ευχάριστη για τα φυτά που, καθώς ωριμάζουν, αρχίζουν να παράγουν ένα εκπληκτικό άρωμα, που αποτελείται από ελαφρές ξυλώδεις νότες, αρμονικά συμπληρωμένες με πικάντικη μυρωδιά μπαχαρικών. Η επίδραση του υβριδικού Auto Jack Herer Feminised μπορεί να ειπωθεί μόνο - είναι ένα ισχυρό εγκεφαλικό αποτέλεσμα, το οποίο συνοδεύεται από βαθιά χαλάρωση, καθώς και μια φωτεινή πτήση από σκέψεις και φαντασιώσεις.


Ιατρική εφαρμογή 

Η ποικιλία μαριχουάνα Auto Jack Herer Feminised έχει αποδειχθεί στην ιατρική πρακτική. Πολύ συχνά χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει τον έντονο πόνο διαφόρων αιτιολογιών, να ανακουφίσει τον μυϊκό τόνο και τους σπασμούς.Επιπλέον, το υβρίδιο έχει έντονο ηρεμιστικό αποτέλεσμα, το οποίο καθιστά δυνατή την εφαρμογή του σε εκείνες τις περιπτώσεις που είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί γρήγορα μια έντονη συναισθηματική ένταση και να χαλαρώσει.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.