Σπόροι ποικιλίας Auto Critical Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Indica / Sativa / Ruderalis

THC:

Υψηλό

Ανθοφορίας:

60-70 ημέρες

Οσμή κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας:

μέτριο

Γενετική:

Critical + x Roadrunner

Παραγωγικότητα:

χαμηλή

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Γενικά χαρακτηριστικά 

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της αυτοφυτικής ποικιλίας Auto Critical δίνουν ισχυρούς και βιώσιμους βλαστούς. Λόγω της εκπληκτικής σταθερότητάς του, το υβρίδιο είναι εξαιρετικό για την καλλιέργεια σε όλους τους τύπους εδάφους και την εφαρμογή οποιωνδήποτε βολικών μεθόδων για εσάς. Οι δακτύλιοι Auto Critical δύσκολα μπορούν να ονομάζονται πλούσιοι και πυκνοί, καθώς οι εσωτερικοί κόμβοι δημιουργούν μια πιο ανοικτή δομή, η οποία προάγει την καλύτερη και πανταχού παρούσα διάδοση του φωτός σε όλη τη δομή και εγγυάται επίσης καλύτερη ανάπτυξη.


Προέλευση

Αντοχή και τη δύναμη των φυτών feminized σπόρους κάνναβης autoflowering ποικιλίες Auto Κρίσιμη εξηγείται εύκολα από πρώτης τάξεως γενεαλογία τους. Το Hybrid είναι μια ποιοτική συμβίωση, η οποία περιλαμβάνει γονίδια των τριών θρύλων του mainstream καννάβεως Big Bud, της White Widow και του Skunk.Έτσι, οι κτηνοτρόφοι ήταν σε θέση να αποκτήσουν μια ιδιαίτερη ποικιλία με μοναδικά χαρακτηριστικά.


Γεύση και αποτέλεσμα

Θάμνοι Auto Κρίσιμη εκπέμπουν τέλεια γεύση: γλυκιά, με λεπτές νότες μέντας, που ερωτεύονται με μία μόνο ανάσα. Η επίδραση του πολιτισμού αξίζει επίσης ιδιαίτερη προσοχή. Είναι απίστευτα δυνατός και ορμητικός, το τοποθετεί στον καναπέ και εμποτίζει το σώμα με χαλαρωτική απορρόφηση. Η συνείδηση θα εγκαταλείψει όλα τα καθημερινά προβλήματα και εμπειρίες.


 Ιατρική εφαρμογή

Ένα υψηλό ποσοστό THC και ένας αδιαίρετος προσανατολισμός επιτρέπουν τη χρήση του Auto Critical σε περιπτώσεις όπου απαιτείται να ανακουφίσει γρήγορα ή να απαλλαγούμε από έντονο πόνο, να μετριάσετε την ημικρανία, να αποκαταστήσετε έναν υγιή ύπνο και μια υγιή όρεξη. Επιπλέον, το εμπορικό σήμα θεραπεύει τέλεια κατασχέσεις εμέτου και ναυτίας που προέρχονται από την πρόσληψη των περισσότερων φαρμάκων

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.