Σπόροι ποικιλίας Auto Chronic Feminised

€4.50
Σχόλια για το προϊόν

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Indica, Sativa

THC:

υψηλό

Ανθοφορίας:

65-75 ημέρες

Οσμή κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας:

ισχυρή

Γενετική:

Northern Light x {Skunk x Northern Light} x AK47 x Ruderalis

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Συγκομιδή:

2,5-3 μήνες

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της Chronic ποικιλίας είναι ιδανικοί για καλλιέργεια ινδικών ειδών. Οι θάμνοι αγαπούν το φως και γι 'αυτό θα αισθάνονται υπέροχα στον χειμερινό κήπο, στο ωδείο ή στη λιμνοθάλασσα, αλλά συγχρόνως το υβρίδιο πάσχει άσχημα στις ακραίες συνθήκες του υπαίθριου χώρου. Κατά την καλλιέργεια του πολιτισμού, οι επαγγελματίες συμβουλεύονται επίσης να αποφύγουν να τσιμπήσουν την κορυφή των βλαστών, καθώς αυτό θα οδηγήσει αναγκαστικά σε μείωση της απόδοσης της ποικιλίας. Χρόνια καλλιεργητές κάνναβης εκτιμήσουν την εξαιρετική βλάστησης και Rastafarians - τις συνέπειες της διείσδυσης και την άψογη γεύση.


Προέλευση

Εξαιρετική γενετική έχει παράσχει Chronic με όλες τις καλύτερες ποιότητες του. Ως τμήμα του υβριδίου υπάρχουν γονίδια τέτοιων θρυλικών πολιτισμών όπως το Skunk και το NorthernLight. Με την πάροδο του χρόνου, εμπειρογνώμονες ξανά πέρασαν μια νέα ποικιλία με τους καλύτερους εκπροσώπους του NorthernLight, και αργότερα με τα φυτά της ποικιλίας AK-47. Οι έμπειροι καναβιστές θυμούνται τέλεια ότι αρχικά κατά τη δημιουργία μιας νέας κουλτούρας το AK-47 δεν χρησιμοποιήθηκε. Μετά την εμφάνιση των θηλυκών σπόρων κάνναβης της Chronic  ποικιλίας των γονιδίων του θρυλικού υβριδίου sativa, υπήρξε σημαντική βελτίωση στον διαχωρισμό των ρητινών τους και στην αύξηση των ψυχοδραστικών επιδράσεων της καλλιέργειας. Ωστόσο, η πρόσθετη εισαγωγή νέων γονιδίων στο Chronic δεν είχε καμία αρνητική επίδραση στο μοναδικό άρωμά του.


Γεύση και αποτέλεσμα

Έτσι, εμείς, οι άνθρωποι, είναι χτισμένοι που συνεχώς προσπαθούν για την τελειότητα. Η επιλογή της κάνναβης δεν αποτελεί εξαίρεση από την άποψη αυτή. Ως αποτέλεσμα ενός μακρόχρονου και επίπονου έργου, οι κτηνοτρόφοι κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μια κουλτούρα με φανταστικό άρωμα, στο μπουκέτο του οποίου είναι ευδιάκριτα οι μαλακές, πικάντικες νότες του ανατολίτικου θυμιάματος, διακοσμημένες με γοητευτική γλυκύτητα.


Ιατρική εφαρμογή

Όντας απόγονος ποικιλιών με ισχυρό ιατρικό δυναμικό, ο Chronic κληρονόμησε ένα ευρύ θεραπευτικό αποτέλεσμα, το οποίο καθιστά δυνατή τη χρήση του για τη θεραπεία του γλαυκώματος, της επιληψίας, της πολλαπλής σκλήρυνσης, της ουρικής αρθρίτιδας και του βρογχικού άσθματος.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.