Σπόροι ποικιλίας Auto Cheese Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Κατά προτίμηση Indica

THC:

άγνωστο

Ανθοφορίας:

70 ημέρες

Γενετική:

Critical + Ruderalis X Original Cheese

Παραγωγικότητα:

135 g. ανά φυτό

Ύψος ενός φυτού:

60-135 cm

Feminized κάνναβης ποικιλίες σπόρων autoflowering Auto τυρί είναι πολύ πιο εύκολο να καλλιεργήσει, σε αντίθεση με το συνηθισμένο, επειδή είναι πιο ανθεκτικά στο στρες και να προσαρμοστεί στις συνθήκες του περιβάλλοντος. Το μέσο ύψος ενός φυτού με πλήθος κλαδιών και φύλλων φθάνει γρήγορα στην περίοδο ωρίμανσης και παράγει μεγάλο αριθμό βαριών ταξιανθιών. Οι κώνοι και τα φύλλα καλύπτονται με μια παχιά πλάκα από ιξώδη ρητίνη, στην οποία συμπυκνώνεται υψηλό επίπεδο THC. Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης της αυτοφυτικής ποικιλίας Auto Cheese αποπνέουν τέλεια άνθηση στο δρόμο και σε εσωτερικούς χώρους.


Προέλευση και βραβεία

Η ποικιλία αποσύρθηκε από μέλη της παράνομης κίνησης Exodus στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε και έφερε σταθερότητα από τους κτηνοτρόφους από το κέντρο κάνναβης. Οι Κτηνοτρόφοι διεξήγαγαν πολλαπλές αναστροφές του γνωστού Skunk # 1 και του αυτόχθονου αφγανικού indie. Το Auto Cheese έφθασε γρήγορα σε ηγετική θέση πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πολλαπλές νίκες σε διαγωνισμούς και κύπελλα επιβεβαιώνουν την κατάστασή του, εδώ είναι μερικοί από αυτούς:


- 3η θέση στην High Times CC το 2004.

- 1η θέση στο IC420 το 2006.

- 1η θέση στην HTCC το 2006.

- 1η θέση στο SCCC το 2013.


Γεύση και αποτέλεσμα

Το εκλεπτυσμένο άρωμα του Auto Cheese αποκαλύπτεται από τη φωτεινή μυρωδιά του τυριού κρέμας με την προσθήκη μπαχαρικών, τις νότες του λουλουδιού μέλι και μια ελαφριά ευκρίνεια στο τραίνο. Ο πυκνός καπνός θα κάνει τους υποδοχείς να τρέμουν με τη μοναδική τους γεύση τυριού με μια ελάχιστα αξιοσημείωτη γεύση εσπεριδοειδών και μια ευχάριστη επίγευση. Το φαινόμενο Auto Cheese θα απλώνει τους χαλαρωτικούς κραδασμούς στο σώμα, οδηγώντας τους μυς σε τόνους. Η συνείδηση θα ξεκαθαρίσει και οι σκέψεις θα πάνε προς θετική κατεύθυνση σε δημιουργικές ιδέες.


Ιατρική εφαρμογή

Το Auto Cheese παρουσιάζει καλά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων όπως: 

- αϋπνία.
- Κατάθλιψη.
- πόνος και μούδιασμα στο σώμα.
- ημικρανίες.
- Ανορεξία


Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.