Σπόροι ποικιλίας Auto Blueberry Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Κατά προτίμηση Indica

THC:

18-22 %

Ανθοφορίας:

7-9 εβδομάδες

Γενετική:

Canadian Ruderalis x Blueberry

Παραγωγικότητα:

50-500 gr/m2

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Γενικά χαρακτηριστικά

Φυτευμένοι σπόροι κάνναβης Autoflower Auto Blueberry είναι μια βελτιωμένη έκδοση του αρχικού υλικού σπόρων. Το υβρίδιο διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά του προγόνου και προσθέτει χρήσιμες ιδιότητες που κάνουν την καλλιέργεια πολύ ευκολότερη. Τα φυτικά είδη έχουν μια συμπαγή δομή, που αποτελείται από ένα κεντρικό στέλεχος και αρκετούς πλευρικούς κλαδιά. Καθώς η ανάπτυξη της ταξιανθίας θα αποκτήσει μωβ αποχρώσεις, παρέχοντας μια ποικιλία ασήμαντη εμφάνιση. Καλλιεργήστε το Auto Blueberry μπορεί να είναι τόσο σε υπαίθρια όσο και σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί φροντίδα και προσοχή.


Προέλευση και βραβεία 

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των feminized σπόρους κάνναβης ποικιλίες autoflowering Auto Blueberry κτηνοτρόφοι θα ήθελαν να ενισχύσουν τη γεύση, αρωματική ποιότητα και την ευκολία της διαδικασίας καλλιέργειας. Για να γίνει αυτό, που για μεγάλο χρονικό διάστημα ασχολούνται με την αναπαραγωγή εργασία σε σταυρούς Blueberry και Lowryder. Κατάφεραν να αντιμετωπίσουν και τα δύο καθήκοντα και επίσης να καταστήσουν τα φυτά ανεξάρτητα από τις αλλαγές της φωτοπεριόδου.


Γεύση και αποτέλεσμα

Από ενήλικες θάμνους Auto Blueberry έρχεται μια γλυκιά έντονη γεύση μούρων, η οποία ξεχωρίζει από έντονες νότες από βακκίνια με τόνους βανίλιας από λουλούδια και ξινό καλαμπόκι από εσπεριδοειδή. Εισπνέοντας τον καπνό, το άτομο αισθάνεται σαν για τη γεύση απλώνονται αποχρώσεις του βατόμουρα ζουμερά με μερίδιο γκρέιπφρουτ και πικάντικη γλυκόξινη επίγευση. Η κυριαρχία του Indie εκδηλώνεται σαφώς σε ένα ισχυρό χαλαρωτικό αποτέλεσμα, το οποίο από τα πρώτα λεπτά της έκθεσης κυριολεκτικά ακινητοποιεί το σώμα με τεμπέλημα. Οι σκέψεις καθαρίζονται από αρνητική επιρροή και η αρμονική ροή είναι κορεσμένη με ηρεμία.


Ιατρική εφαρμογή

Που περιέχονται στα καναβινοειδή Auto Blueberry χρησιμοποιούνται με επιτυχία για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων υγείας όπως:

- την κατάσταση της κατάθλιψης.

- κρίσεις πανικού και άγχος.

- Παραβίαση όρεξης και ύπνου.

- πόνος στα άκρα και στις αρθρώσεις.


Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.