Σπόροι ποικιλίας Auto Big Bud XXL Feminised

€3.00
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Silver

Tύπος:

Indica

THC:

18%

Γενετική:

Ruderalis / Indica / Sativa

Παραγωγικότητα:

Υψηλή

Ύψος ενός φυτού:

100-130

Συγκομιδή:

85-95 ημέρες

Auto Big Bud XXL - θα είναι η καλύτερη επιλογή όσον αφορά την εργασία με σπόρους, τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους. Αλλά ακόμα περισσότερο για αρχάριους, δεδομένου ότι οι έμπειροι δεν κάνουν τίποτα δεν θα είναι απαραίτητο.

Οι ευρωπαίοι κτηνοτρόφοι ισχυρίζονται ότι η αναπαραγωγή των σπόρων δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, ενώ η παραγωγή είναι κάτι περισσότερο από ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι το autoflowering. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά την περίοδο φωτισμού πολύ πιο εύκολη, καθώς ο χρόνος λάμψης δεν είναι τόσο σημαντικός.

Φαίνεται ότι το Auto Big Bud XXL από άλλο γαλαξία! Δεν είναι μόνο το εξαιρετικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται στη μηχανή συγκομιδής, καθώς και το autoflowering, που δεν είναι ακόμα πολύ απαιτητικό όσον αφορά τη φροντίδα, ενώ έχει υψηλό επίπεδο THC.

Επίσης, ο βαθμός είναι ιδανικός για κλωνοποίηση, εάν υπάρχει ανάγκη. Αλλά αφού οι Ευρωπαίοι δουν το εργοστάσιο στο αποκορύφωμα των δυνατοτήτων του, η ανάγκη εμφανίζεται αμέσως)

Από αυτό προκύπτει ότι οι σπόροι του Auto Big Bud XXL με όλες τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά τους είναι καλά αποδεδειγμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να αγοράσετε Auto Big Bud XXL χωρίς δισταγμό, καθώς και αναπαραγωγή.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.