Σπόροι ποικιλίας Auto Big Bud Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Silver

Tύπος:

Κατά προτίμηση Indica

THC:

Υψηλό

Ανθοφορίας:

50-65 ημέρες

Γενετική:

Indica х Sativa genetics

Παραγωγικότητα:

Υψηλή

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Γενικά χαρακτηριστικά

Feminized σπόρων κάνναβης autoflowering ποικιλίες Auto Big Bud γυναικείους παράγουν φυτά που παράγουν κατά μέσο όρο 70 γραμμάρια από το ένα θάμνο, αλλά οι έμπειροι καλλιεργητές να δημιουργήσει την πιο κατάλληλη για τις συνθήκες καλλιέργειας μπορεί να ληφθεί πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Το υβρίδιο είναι ανθεκτικό στις επιθέσεις μούχλας, σήψης και παρασίτων, καθώς έχει εξαιρετική φυσική ανοσία. Σε ύψος, οι δακτύλιοι μπορούν να φτάσουν το πολύ 130 εκατοστά.Η καλλιέργεια έχει μια σύντομη περίοδο ανθοφορίας, που δεν υπερβαίνει τις 65 ημέρες, κατά την οποία τα φυτά εμφανίζονται πυκνές και αρωματικές ταξιανθίες.


Προέλευση

Στη γενετική του Auto Big Bud Feminised υπάρχουν γονίδια του αρχικού Big Bud και τα καλύτερα φυτά του γένους lowrider, τα οποία παρείχαν την κουλτούρα με μεγάλη ακαταστασία και εντυπωσιακή αντίσταση σε δυσμενείς παράγοντες.Feminized σπόρους κάνναβης autoflowering ποικιλίες Auto Big Bud γυναικείους δεν απαιτείται για την ανάπτυξη των ειδικών συνθηκών, που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την καλλιέργεια και την καθιστά διαθέσιμη για τα σεβάσμια επαγγελματίες και δειλά αρχάριους.


Γεύση και αποτέλεσμα

Το άρωμα του Auto Big Bud Feminised είναι ένα γοητευτικό μείγμα μπαχαρικών και η μυρωδιά των φρεσκοκομμένων φρούτων, τα οποία δοκιμάζονται με αναζωογονητικές νότες φρεσκάδας. Η κουλτούρα έχει ισχυρό, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακά ήπιο φυσικό αντίκτυπο, το οποίο συμπληρώνεται από τονωτικό σατιρικό αποτέλεσμα.


Ιατρική εφαρμογή  

Το Auto Big Bud Feminised είναι μία από τις καλύτερες ιατρικές ποικιλίες, καθώς βοηθάει στην γρήγορη διακοπή του συνδρόμου πόνου, ανακουφίζει από τον μυϊκό σπασμό και βοηθά απαλά και προσεκτικά να κοιμηθεί. Η παρουσία των γονιδίων indika και sativa στην ποικιλία καθιστά δυνατή τη χρήση φυτών που παράγουν σπόρος feminised κάνναβης της αυτοφυής ποικιλίας Auto Big Bud Feminised, για τη θεραπεία διπολικών διαταραχών και συναισθηματικών καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από ανώμαλη μείωση της διάθεσης και αυξημένη ανησυχία.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.