Σπόροι ποικιλίας Auto Amnesia Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Κατά προτίμηση Sativa

THC:

18-22 %

Ανθοφορίας:

75-85 ημέρες

Γενετική:

Haze x Skunk #1 x Northern Lights

Παραγωγικότητα:

χαμηλή

Ύψος ενός φυτού:

75-150 cm

Το Auto Amnesia Feminised είναι ένα όμορφο, ενεργητικό φυτό, με κυρίαρχη sativa στη βάση, που αναπτύσσεται γρήγορα και έχει μεγάλα φύλλα sativa, και οι κώνοι μοιάζουν με ουρές αλεπούς. Για να επιτευχθεί μια καλή απόδοση των 150 γραμμαρίων από ένα φυτό, θα πρέπει να αναπτυχθεί για 85 ημέρες στις πιο ιδανικές συνθήκες. Η αμνησία έχει ισχυρό αποτέλεσμα, που δρα κυρίως στον εγκέφαλο, και επίσης έχει ένα μέσο επίπεδο οσμής.

Η Auto Amnesia παράγει όμορφα ενεργειακά φυτά με ισχυρό δυναμικό ανάπτυξης.Η ποικιλία αναπτύσσεται γρήγορα και έχει μεγάλα φύλλα sativa, την αρχική μορφή φρούτων και μια ανοικτή δομή. Τα σπορόφυτα στέλεχος δεν διαφέρουν σε μεγάλες διαστάσεις, αλλά είναι ευχαριστημένοι με την εξαιρετική ανοσία κατά της μούχλας.

Χάρη σε ένα ισχυρό ευφημιστικό αποτέλεσμα, ο πολιτισμός θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα στα coffeeshops του Άμστερνταμ. Η υψηλή ποιότητα της γκάμας Auto Amnesia οφείλεται στο ισχυρό γενετικό της δυναμικό, το οποίο κληρονόμησε από τον αρχικό συγγενή. Για να επιτευχθεί η αυτόματη εκκένωση, ο κλασικός σταυρός διέσχισε τα φυτά ruderalis, γεγονός που καθιστούσε την καλλιέργειά του πιο απλή και απλή.

Παρόμοια με τις ουρές των αλεπούδων, οι κώνοι Auto Amnesia γεμίζουν το χώρο με ένα πολυτελές άρωμα. Ο πολιτισμός έχει ισχυρό ψυχοδραστικό αποτέλεσμα, οπότε προτού να αγοράσετε σπόρους αμνησίας, θα πρέπει να ζυγίσετε τα δυνατά σας.

Το υβρίδιο χρησιμοποιείται συχνά για τη σταθεροποίηση της συναισθηματικής κατάστασης σε σχιζοφρένεια, κατάθλιψη και μετατραυματικές διαταραχές στρες. Η αυτόματη αμνησία χρησιμοποιείται επίσης στη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας, αυτισμό και νόσο του Alzheimer.


Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.