Σπόροι ποικιλίας Auto AK-47 Feminised

€4.50
Προσθήκη στο καλάθι

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Indica / Sativa

THC:

14.40 %

Ανθοφορίας:

7-8 εβδομάδες

Γενετική:

AK-47 x Lowryder

Παραγωγικότητα:

Μέτρια

Ύψος ενός φυτού:

μέτριο

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης του Auto-Flowering Auto AK-47 είναι μια βελτιωμένη έκδοση που απελευθερώνει πολλές διαδικασίες καλλιέργειας. Τα φυτά που λαμβάνουν μόνο θηλυκά δεν χρειάζεται να αναζητούν και να μεταμοσχεύουν αρσενικά ώστε να επιτυγχάνουν το μέγιστο δυναμικό παραγωγικότητας. Σχετικά με την ανάπτυξη ρητίνης Auto AK-47 θεωρείται ένα από τα καλύτερα, εξασφαλίζοντας έτσι μια υψηλή περιεκτικότητα σε κανναβινοειδή. Λόγω της σύντομης φάσης της βλάστησης, οι θάμνοι είναι τεντωμένοι όχι πολύ ψηλά και ιδανικά θα ταιριάζουν στο εσωτερικό. Στο δρόμο, η ποικιλία είναι σε θέση να εξασθενεί αρκετές φορές σε μια εποχή, ακόμη και σε χώρες με μεταβατική ζεστή περίοδο.


Προέλευση και βραβεία

«Best Sativa» на CannabisCup 1999;

«Best strain of the year» 2004 по версии High Times;


Στην γενεαλογία του feminized σπόρους κάνναβης autoflowering ποικιλίες Auto AK-47 είναι το μοναδικό στέλεχος του Μεξικού, του Αφγανιστάν, της Ταϊλάνδης και της Κολομβίας, που χρησιμεύει ως απόδειξη της υψηλής ποιότητας. Οι πρώτοι φαινότυποι εμφανίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 70 του περασμένου αιώνα.Μετά από πολλά χρόνια αναπαραγωγής, η γονιδιακή ομάδα οδήγησε στη σταθερότητα το 1992. Επίσης, οι κτηνοτρόφοι κατόρθωσαν να παράγουν φεμινισμό και να επιτύχουν την εισαγωγή της λειτουργίας autoflowering προσθέτοντας τα γονίδια Lowryder. Το Auto AK-47 ήταν πολλαπλός πρωταθλητής παγκοσμίως γνωστών διαγωνισμών, όπου έλαβε βραβεία και κέρδισε βραβεία, εδώ είναι μερικά από αυτά:     

"Best Sativa" στο CannabisCup 1999.

"Καλύτερο στέλεχος του έτους" 2004 από τους High Times.

1η θέση στην κατηγορία «Overall» и «Resin» στο High Life Cup Barcelona 2005.

1η θέση στην κατηγορία Hydro στο AucklandCannabisCup 2008.

1η θέση στον ορισμό "Hash-extracts" στο HighLifeCup 2014.


Γεύση και αποτέλεσμα

Το αυστηρό άρωμα των φυτών υπενθυμίζει την προέλευση ρίζας, τις γλυκές του ενδείξεις πικάντικων βοτάνων με ελαφριά φυσική πικρία στο τραίνο. Ο ισχυρός, κολλώδης καπνός φέρει ζεστές γεύσεις φυτικής συλλογής με γλυκούς τόνους φρούτων. Η σύνταξη του sativa και του indie έδωσε στο Auto AK-47 ένα μοναδικό αποτέλεσμα που επηρεάζει την ψυχική και φυσική κατάσταση. Η συνείδηση αρχίζει σχεδόν άμεσα να αλλάζει, να απομακρύνεται από τα καθημερινά προβλήματα και να γεμίζει με θετικά συναισθήματα. Το σώμα θα χαμογελάσει από το κύμα θερμικής ενέργειας, το οποίο σταδιακά απλώνεται σε όλα του τα μέρη.


Ιατρική εφαρμογή 

Οι γιατροί πολλών χωρών της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής έχουν αναγνωρίσει το Auto AK-47 ως αξιόπιστο εργαλείο για την ανακούφιση του πόνου και τη βελτίωση της ψυχικής τους κατάστασης. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία προβλημάτων όπως:

- αϋπνία.

- άγχος.

- άσθμα.

- κατάθλιψη.

- φυσικό άλγος.

- ναυτία.

- πονοκεφάλους.

- συμπτώματα PMS.

- αρθρίτιδα. 

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.