Σπόροι ποικιλίας AK-47 Feminised

€4.50
Σχόλια για το προϊόν

Κατασκευαστής:

Errors Seeds Gold

Tύπος:

Sativa / Indica

THC:

20 %

Ανθοφορίας:

12 εβδομάδες

Γενετική:

Colombia x Mexico x Thailand x Afghanistan

Παραγωγικότητα:

Υψηλή

AK-47 - μια θαυμάσια ποικιλία, η οποία εδώ και πολύ καιρό θεωρείται το αγαπημένο φαβορί της κάνναβης στον κόσμο. Feminized σπόροι παράγουν μόνο θηλυκά φυτά.

AK-47 - ένας αληθινός πρωταθλητής στην ανάπτυξη της ρητίνης και του περιεχομένου THC. Λόγω της μικρής ανθοφορία θάμνους δεν είναι πολύ τεντωμένα στο ύψος.

Πολλά μοναδικά αρώματα που μπορούν να βρεθούν σε πολλά διαφορετικά είδη κάνναβης. Προηγουμένως, το όνομα AK-47 ήταν στην ηλικία των 70 ετών, αλλά παράγεται επανειλημμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που επηρέασε θετικά την απόδοση και τη σταθερότητά του. Η υψηλή ποιότητα αυτής της μοναδικής πλευράς έχει επανειλημμένα φέρει νίκη στους πιο διάσημους διαγωνισμούς μαριχουάνας.

Όντας απόγονος των ισχυρότερων ποικιλιών από την Κολομβία, το Αφγανιστάν, το Μεξικό και την Ταϊλάνδη, ο πολιτισμός έχει ένα μάλλον αυστηρό άρωμα, στο οποίο ακούγεται καθαρά μια πικρία. Αφού λάβετε τα λερωμένα φρούτα, θα αισθανθείτε πώς η συνείδηση σας αρχίζει να αλλάζει σταδιακά, όλο και πιο μακριά από σας από διάφορα προβλήματα.

Το AK-47 είναι ένα ισχυρό φάρμακο για τον πόνο, τις νευρικές διαταραχές, την κατάθλιψη, την αϋπνία και τη σχιζοφρένεια. Επίσης, οι μπουμπούκια του υβριδίου αποβάλλουν τέλεια τη ναυτία, σταματούν την επίθεση του εντερικού κολικού και αυξάνουν την όρεξη.

Η ποικιλία χαρακτηρίζεται από αυξημένη ανοσία κατά της μούχλας και είναι ικανή να αντιστέκεται στα παράσιτα των εντόμων.

Σχόλια για το προϊόν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.