Σχετικά με εμάς

Ω,τέλος, χαιρετισμούς σε εσάς, αδελφός και αδελφή, οι καλλιεργητές και οι κτηνοτρόφοι,χομπίστες, και Heyter, και άρπαξε ό, κει αυτή που αγαπαν να κάνουν  μια τζούρα και όλοι όσοι είναι μαζί τους (ήμας;)! Πώς όλοι έχουμε πολλούς - εραστές Jha! Το όνομά μου είναι Errorssidich. Και για τους φίλους δεν είναι ευκολότερο – κυριε  Errorssich.Σήμερα θα σας πω όλα ένα ενδιαφέρον παραμύθι για μια πολύ δροσερή εταιρεία. Καιδεν θα είναι βαρετή μυθοπλασία στο πνεύμα του "Πολέμου και Ειρήνης" ήστην ιστορία του "προϊόντος νούμερο 2" από το εργοστάσιο "Red Rubber".Και κάτι ισχυρότερο. Εσεις φανταζεστε; Όχι; Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει; Πιάσετις μπάλες σας σε γροθιά (ή ό, τι μπορείτε, αντί να τους έχουν), να λάβει ταπετσέτες και σαπούνι, γιατί ξεκινάμε με εκείνους τους χρόνους, όταν οι πρόγονοίμου ως σπορους δεν χτύπησε ακόμα και το έδαφος. 

Αυτήήταν η αρχή της δεύτερης χιλιετίας. Μια νέα χιλιετία, ένας γρήγορος καικαταπληκτικός χρόνος, όταν μια ομάδα γρήγορων και εκπληκτικών τύπων συναντήθηκανπολύ ενδιαφέροντα εκείνη την εποχή σπόροι κάνναβης Ολλανδίας. Σύντομα αυτή ηγνωριμία επιβίωσε γρήγορα την εφηβική περίοδο και σχηματίστηκε σε ένασυγκεκριμένο club συμφερόντων. Οι συμμετέχοντες του ανταλλάσσουν  ποικιλίες σπορων, με ρυφηγμα  μιας τζουράς και εντυπωσιάζουν ο ένας τον άλλον με γελοίες ιστορίες. Ακριβώς,ο ρομαντισμός της ψάρεμα στον πάγο. Το οποίο έσπασε και έτρεξε μέσα από τιςεκτάσεις της γαλάζιας θάλασσας. 

* * *

Χρόνιαπέρασαν. Έγινε θαμπό για να βαρεθείτε. Και έπρεπε να παραγγελθούν φρέσκα σπόροιμαζί με φουσκωτά κούκλες κυρίως από την Ολλανδία. Και - συνωμοσία, και τότεποτέ δεν ξέρεις ... Ναι, και πληρώνετε μέχρι € 15 για έναν σπόρο, και το πακέτοπεριμένει, μερικές φορές, για μήνες.  Μετην σταθερότητα. Παρόλα αυτά, δεν το έκανε μυρωδιά. Και το 2009, έναςεπιχειρηματίας σύντροφος προσφέρθηκε να δημιουργήσει μια τράπεζα σπόρων. Ή,όχι, ακούγεται σχεδόν σαν τράπεζα σπερματων. Sid-bank,γενικά, όπου θα αποθηκεύονται σπόροι κάνναβης. Αρχικά, βέβαια, ο καθένας άρεσεη ιδέα, ακόμα και ήθελε να ανοίξει ένα κατάστημα σex sop,επειδή όλα τα παιχνίδια, στυτική δαχτυλίδια, πρωκτικό βύσματα με θαμνώδη ουρέςκαι άλλα πράγματα που χρειάζεται να τα σπρωχνει καπου. Αλλά τότε τα παιδιάέφυγαν και αυτή η ιδέα έμοιαζε παράλογη, ακριβώς όπως η ιδέα με την τράπεζα syd-bank. Ενολίγοις, δεν λειτούργησε. Αλλά ο ήρωάς μας, καθόταν σφιχτά και πήγε, όπως λέμε,σε ελεύθερη κολύμβηση.  


Περαιτέρω- χειρότερα. Δεδομένου ότι η θάλασσα ήταν μακριά από αυτό, το πλοίο περπατούσεκατά μήκος των ασφαιρικών κυμάτων των επιχειρήσεων όχι πολύ ομαλά. Αλλά με μιασπίθα ... Από κάτω κάτω. Μια σειρά δοκιμών και σφαλμάτων σχεδόν αναγκάστηκαν ναεγκαταλείψουν την ιδέα της επιχείρησης στο σύνολό της. Τα λάθη και ταπροβλήματα ακολούθησαν το ένα μετά το άλλο. Ένας από αυτούς έγινε σφάλματαστους υπολογισμούς και στις αρχές του χειμώνα, που απλά έθαψαν τους αγενούςσπόρους. Και το κερασάκι στην τούρτα αυτής της πατήσαμε γίνει υπηρεσίεςεπιβολής του νόμου,  να επισκεφθεί, όπωςοι Τάταροι έχουν εξετάσει σπόρους  ωςσυλλέκτη (συγχωρήστε μου την ταυτολογία), αλλά προτείνουμε περισσότερο από αυτόμην το κάνετε. Αυτή η κατάσταση μπορεί να χτυπήσει κανέναν. Τότε ο τύπος μαςσχεδόν τρελάθηκε, και στο παραλήρημα έλεγε κάτι για σταθερά λάθη, για"λάθος" σπόρους. Και έπειτα τον έβγαλε. Γρήγορα συνειδητοποίησε ότιτο πλοίο πήγε να κολυμπήσει χωρίς όνομα και να βαφτίσει τη φρεγάτα του με τοόνομα ErrorsSeeds, προςτιμήν όλων των λαθών που βγήκαν από τις μπάλες του. Αυτό ήταν ένα σημείοκαμπής, γιατί κάποιος χτύπησε από κάτω και φώναξε "νερό!"


* * *

Απότότε, στην περίπτωση του χάλυβα για να πάει  πολύ καλύτερα, καθιστώντας δυνατή για να ριχνεισπορους απόs από κο... κέρατο της αφθονίας σε όλους όσους θαήθελαν, και δωρεάν, όπως γνωρίζετε αγαπάει κάθε καλλιεργητή. Με την πάροδο τουχρόνου, οι σπόροι σφάλματος έκαναν φίλους με το JahForum καιζούσαν ευτυχισμένοι μετά από ... Αλλά ! Αλλά η φιλία τελικά κατέστρεψε όλουςτους μαλάκες και, όπως λέει, το πλοίο είχε ένα λιμάνι, το οποίο μερικές φορέςεπισκέφθηκε και μερικές φορές μπήκε. Στο μέλλον, όλη αυτή η τρελότητα έγινε μιαθεμελιώδης διαφορά από άλλα καταστήματα στον μετασοβιετικό χώρο. Οι σπόροιπωλήθηκαν, η λάβα λεηλατήθηκε και αποτέλεσε την ανάπτυξη του στόλου, τιςδυνατότητες και το σχηματισμό δεσμών. Η χαρά της σαύρας έδωσε στην ErrorsSeeds τηνευκαιρία να επεκτείνει γρήγορα όχι μόνο τη συνείδηση, αλλά και τους ορίζοντέςτης. Κυριολεκτικά. Δηλαδή, να κατευθύνει τα προϊόντα και τις εισαγωγές σε άλλεςπόλεις, και σύντομα και στη διεθνή αγορά. Το να πει κανείς ότι όλα ήταν γεμάταμε αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα να πει κανείς.

Καιτότε υπήρχε σκληρή δουλειά, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ο αρχηγός τουπλοίου έχει θέσει τέτοιους στόχους για την ομάδα του όπως: ποιότητα,εξυπηρέτηση και ταχύτητα. Καθώς προχωρούμε, οι καρχαρίες και οι ύφαλοιεμφανίστηκαν αμέσως στη θάλασσα των επιχειρήσεων, προσπαθώντας νακαταβροχθίσουν και να καταβροχθίσουν το πλήρωμα της φρεγάτας μας. Ωστόσο,μαλάκες μας στάθηκε, κόβονται όλα τα περιττά gagsδονητή υφάλους τρίξιμο γεμιστό καρχαρία στο στόμα και κάτω από την ουρά πιοουρές, και την ίδια στιγμή, ακόμη και κατάφερε να πετύχει στην επιχείρηση τους.Επαγγελματίες με εμπειρία, τι μπορείτε να προσθέσετε εδώ. Και πώς μπορεί ναείναι διαφορετική, όταν η αρχή λαμβάνεται ως βάση - ο πελάτης είναι πάντασωστός; Ενώ είναι ζωντανός ...

* * *

Σήμερα,το ErrorsSeedsφαίνεται πεπεισμένο, παίζει τον γυαλισμένο από τον ήλιο ανοξείδωτο χάλυβα καιόχι το δέντρο του πλοίου, όπως και  πριν.Διεξάγει ενεργό συνεργασία με τους αγρότες της ενδοχώρας και της ευρωπαϊκήςκάνναβης και ως εκ τούτου παράγει άμεσα προϊόντα με φιλική προς τον καταναλωτήτιμή. Όχι, τι γίνεται με την μπλόφα; Στην Ουκρανία, σχεδόν όλοι πουσυνειδητοποιούν τις δυνατότητες των συνανθρώπων μου σπόρους κάνναβης ακούγεταιγια το ES"κάτι που άκουσαν". Τέλος πάντων, αν μιλήσουμε περισσότερο ή λιγότερονηφάλια, ότι έχω προέρχεται από τη δυσκολία, η εταιρεία συνεχίζει νααναπτύσσεται, το άνοιγμα νέων σημείων στις νέες χώρες, οι άνθρωποι είναιευχαριστημένοι με τολμηρές ιδέες τους και όχι λιγότερο τολμηρές ενέργειες.Κατάλογος με Σπόρους ανανεώνονται συνεχώς, οι εργαζόμενοι της εταιρείας στο Brokebackιδρώτα, δάκρυ τον κώλο τους για χάρη των πελατών, και, φυσικά, να φροντίζει γιατην ασφάλειά τους. Ακόμα υπάρχει μια ισχυρή υποδομή, κρυφά πλούσια αποθέματακαι στην κόλαση όλων αυτών των άλλων πραγμάτων.


Η διοίκηση τηςεταιρείας δεν κινδυνεύει, αλλά συνεχίζει να σχεδιάζει ύπουλα σχέδια για νακαταλάβει την εξέλιξη του κόσμου στον πλανήτη στον κόσμο. "Σύντομα θαφυτέψουμε όλες τις χώρες, και εμείς, όπως λένε, θα αναπτυχθεί ένα λογικό φωςκαι αιώνια σε πλήρη ανάπτυξη" - τα λόγια του ιδρυτή. Προφανώς, το ErrorsSeeds δεν είναι μόνο μια επιχείρηση, αλλά ένααναπόσπαστο μέρος της ιστορίας πολλών ανθρώπων, γεγονός που καθιστά το έργο τηςεταιρείας ειλικρινές, γενναιόδωρο και γεμάτο δημιουργικότητα.

Αντί μιας λέξης.Θέλω να υπενθυμίσω τις βιβλικές εντολές, όπως: καπνίστε τον πλησίον σας και μηνείστε άτακτος. Θυμηθείτε - το καλό πάντα ξεπερνά το κακό και ο Τζάκ κερδίζειμπλε.

Και μπορεί ο Jha να έρθει μαζί σου!

Κύριε Errorssdych


Δείτε περισσότερα: Αγοράστε φθηνούς σπόρους sativa